Наджи Шенсой: Няма да се оплакваме, ще се борим до край

Треньорът на „Пирин“ Наджи Шенсой бе сладкодумен и общителен, както винаги. Той изрази видимо задоволство от нулевото реми срещу шампиона Лудогорец.

„Искам да честитя на президента на тима от Разград. Всеки в чужбина се чуди какъв е този клуб „Лудогорец“. Много добре се представиха и в Шампионска лига и дадоха пример на другите отбори. Имат много класни футболисти. Много се радвам, че играхме добре и срещу „Литекс“. Върнахме пиринския дух, за кратко време го направихме“, каза в ефира на „Диема спорт“ Наджи Шенсой след като „Пирин“ успяха да спечелят точка в Разград.

„Лудогорец имаше 4-5 много чисти положения. Нормално е с тези футболисти, те имат класа. Честитя на моите футболисти за голямата борба. Съдиите ги критикувах, но също им казах, че свирят добре. Малко съм импулсивен, но обичам да подсещам играчите по време на мач“, сподели още косоварят.

„Опитните футболисти също подсещат младите какви са тактическите задачи. Една точка си е една точка. Не сме аутсайдери, ще се борим докрай.“ 

„Вкарали сме само три гола. Липсват ни футболисти, нямаме голяма конкуренция. Нямаме много решения в атака. Няма да се оплакваме, ще работим и през януари ще гледаме да се подсилим. Аз като треньор никога не обръщам голямо внимание на съперника. Особено при 10 отбора, няма как да ги избираш. Трябва максимално да подобря спортната форма на футболистите. Както играхме срещу „Литекс“ и „Лудогорец“, така ще бъде и срещу „Левски“ в следващия кръг“, заяви експресивният треньор на „Пирин“ Наджи Шенсой.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене