Септември (Симитли) допусна тежка загуба

И в поредният 12 – ти опит футболистите на Септември Симитли не успяха да спечелят така жадуваната победа в първенството на Б група. Нещо повече, момчетата на Йордан Боздански загубиха тежко с 0:4 от гостуващия Дунав Русе. На тежкия терен с множество локви, по- добре се приспособи отборът на гостите. В 34 минута Будинов се откъсна сам срещу Абдиков, вратаря парира ударът му, но при добавката точен бе Ковачев. Хората от резервната скамейка на домакините реагира бурно, за засада на Будинов, но такава нямаше, а за реплика към съдията бе изгонен резервата Радослав Митревски.

Малко преди почивката принудително бе заменен Асен Бойчев, който се оказа че е със счупена ключица. Второто полувреме започна с атаки на Септември, но непростими пропуски направиха Димитър Илиев и Методи Костов. В 56 минута, за игра с ръка реферът извади нарушението извън наказателното поле, а положението откровено бе за дузпа. И когато всички очакваха, че Септември ще изравни, Абдиков сбърка фатално. Стражът се размина с топката при едно центриране, а Ковачев вкара топката във вратата за 0:2. Това прекърши домакините, а пък гостите се успокоиха и вкараха още два гола. Първо Димов вкара от дузпа за 0:3, я в самия край се разписа и резервата Колев за крайното 0:4. С тази осма загуба, симитличани се закотвиха на дъното в класирането на Б група.

Състав Септември: Абди Абдиков, Асен Бойчев, Мартин Сечков, Любомир Гуцев, Костадин Кацимерски, Димитър Илиев, Здравко Карадачки, Илиян Христов, Димитър Петков, Даниел Младенов, Никола Радулович/ Анатоли Лулейски, Радослав Бачев, Методи Костов.

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене