ХОРОСКОП 23 ОКТОМВРИ

 

OvenОВЕН (21.03 – 19.04)
В петък по примера на Лъвове се радвате на постигнатото в работата, ала като че ли мислите много и как да помогнете на колеги, близки. Наистина става дума за важни връзки на Овните, трудностите пред деловия им екип са доста, но старанието и организацията са сериозна гаранция, че ще бъдат преодолени. Запасете се с търпение, ще има и критики, не се впечатлявайте толкова от тях.

TelecТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Петък е, но вие си имате и рутинни задачи, а и желание за по-убедителна и доходна изява. Телците могат да се включат в перспективни начинания на свои колеги, не е време за самостоятелни инициативи. Пък и нали затова казвате, че сте приятели, за да си помагате при делови затруднения с хората от по-тесния ви кръг. Разчитате на препоръки за изпълнение на бизнес проекти и кариера.

BliznaciБЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Петък – не петък, вие сте амбицирани за нови делови изяви и ще упорствате в работата си. Близнаците са очаквали затруднения в новата дейност, това си е с реда на нещата, но все пак някои грижи им идват в повече. Критикуват ви и това допълнително ви изнервя, но дами от близкия ви кръг дават добри съвети. Изчакайте, нещата ще се изяснят, разбирателството с колеги ще се възстанови.

RakРАК (21.06 – 21.07)
В края на деловата седмица се вглеждате във всеки детайл на работата, често това граничи с пренатягане. Раците да държат на перспективата в делата си, иначе от престараване резултатите няма да бъдат много високи. Както и за финанси, така и по отношение на поддръжка и поправка на техника. При изследвания и на път има условия да се изявите убедително, подгответе се.

LuvЛЪВ (22.07 – 22.08)
В петък сте доволни от работата си и печалбите, ще подскажете и на Овни да се порадват на своите. Група Лъвове сега най-умело привличат съмишленици и клиенти, ако трябва да се правят допълнителни консултации или нещо да се организира, намират решение на важните проблеми чрез свои роднини, познати. Тези връзки с времето ще стават все по-ценни, залагате на творчество.

DevaДЕВА (23.08 – 22.09)
Идват дни за отдих и обмисляне на делови стратегии. Повечето Деви първо да се заемат с финансовите въпроси, даже с най-близки хора сметките трябва да се уреждат овреме и точно до стотинка.Така и най-трудната работа ще върви в по-ведра обстановка, приятели и роднини ще предлагат помощ в по-сложните ситуации. Ако някой отхвърля ваша идея, не настоявайте и на нея, и за съюза.

VezniВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
До следващия вторник се очертават много делови задачи, няма да се намесвате в спорове на колеги, дори да имате своя позиция. Петък е объркан за група Везни, малки несполуки ги изкарват от релси. От вас зависи да използвате по-добре ситуацията, да извлечете по-високи печалби. Не се изтъквайте между колеги, а ако приходите ви позволяват – планирайте какво ще напазарувате.

SkorpionСКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В петък вие и Водолеи сте настроени критично към пропуските на околните. Влиянията се задържат до неделя, Скорпионите да се съобразят с мненията на авторитетни личности. Но и от вас доста зависи да бъдат избегнати конфликти, да се възстанови поне донякъде финансовата сигурност в екипа. Разпределяйте точно силите си, с бдителност ще избегнете грешки, но ви е много напрегнато.

StrelecСТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Този петък трябва да действате по-гъвкаво по задачите си, обаче някои ще останат чак за вторник. Стрелците усещат, че в деловата сфера назряват спорове, да не отблъскват колеги и клиенти, с които вече са работили. Малко по-гъвкаво и ще успокоите и околните. Има идеи, около които да обедините сили, в изпълнението им напасвате планове и амбиции, пък и ще се сближите.

KozirogКОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Деловата седмица изтича, но вие надали сте доволни от резултатите, виждат ви се малки. От друга страна, група Козирози трябва да следват идеите на колеги и шефове, да се съобразяват с претенции на капризни клиенти. Не го взимайте присърце, скоро упоритостта и професионализмът ви ще блеснат по-силно, ще се утвърдите в екипа, ще заемете и по-челна позиция. Гответе се за промени…

VodoleiВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В петък вие и Скорпиони сте готови за спорове с околните, виждате куп недостатъци в работата им. По-разумно е обаче Водолеите сега да заобиколят парливите теми, има още много и спешни задачи, около тях да обединят сили с колеги, бизнес партньори, познати. Постепенно атмосферата в екипа или в компанията ще се успокоява, ще си извлечете подобаващ урок от трудния ден.

RibiРИБИ (20.02 – 20.03)
Петък носи добри делови шансове, стига да имате търпение да ги видите и използвате. Част от Рибите ще се включат в дейност на приятели или роднини, с такт и професионализъм ще допринасят за изпълнение на задачи, а и за усъвършенстване на първоначалния проект. Само трябва да забравите лошото си настроение, съмнения и колебания, обичат ви, обичате, друго не ви трябва.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене