ВИДЕО : Да се съгради нов православен храм в родната му махала поиска местният политик Павел Петелов на организирано от него предизборно веселие

С кръшни хора на улица „Страцн“ под върбата и призив „Да си върнем България“ по повод предизборната си кампания кандидатът за общински съветник, Павел Петелов зарадва хората от своя квартал организирайки традиционното си всенародно веселие.

„Благодаря Ви за уважението и за приятелските чувства, благодаря Ви, че ме уважихте и най – важното – уважихте нашата махала, най – православната в цялта община“ с тези думи започна закриването на предизборната си кампания кандидат – общинския съветник от ПП АТАКА, Павел Петелов. С призив към всички политици от община Гоце Делчев да се обръща повече внимание на местната махала като на първо място след влизането си в общинския съвет, г – н Петелов ще „претендира“ за изграждането на параклис или православен храм защото по думите му родната му махала е най – православната махала в град Гоце Делчев.

„ Хората като нас. Обикновените хора. Тези които сме най – интересни само по избори, трябва да са в общинския съвет. За четири години се нагледах на сноби и на така неречени „политици“ с високо мнение за себе си без покритие. Сега съм убеден че се присмиват на това което правим, защото комплексите им пречат да уважават и ценят истински своите съграждани. Не съм от тези които обикалят града ни и манипулират и лъжат, говорят глупости за милиони, и милиарди а гледат реално как да си напълнят джоба. Аз съм от тези които ежедневно сядат със своите съкварталци, със своите съгражданин на кафе, на чаша бира и си говорим реално за проблемите и техните решения. ЕТО ЗАЩО ПРАВИЛНИЯТ ИЗБЪР Е № 4 . Стига манипулации да си вземам властта в общината. Тя е наша на тези които живеем в нея а не на тези които идват веднъж в седмицата и се правят и държат като големци. „ заяви специално за Топ Преса, Павел Петелов.

ПОВЕЧЕ ВЪВ ВИДЕОТО :

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене