Георги Андонов в завода „Крум Геров“: Време е общината да бъде справедлива с бизнеса

„Бизнесът има основополагащо значение както за развитието на Гоце Делчев, така и за цяла България. Общината сама по себе си не е тази, която може да създаде работни места, но тя е тази, която има ангажимента да създаде добри условия на бизнеса, който създава заетост“, заяви Андонов по време на срещата. DSC03714
„Крайно време е община Гоце Делчев да стане справедлива към бизнеса, да има еднакво отношение към всички предприемачи. Крайно време е администрацията да започне да помага, а не да създава спънки“, добави още Андонов.DSC03715
Заедно с работещите в завода Андонов обсъди и необходимостта от ясни правила и контрол при разпределянето на обществени поръчки в Гоце Делчев.
„Хората ежедневно се оплакват от порочната практика да се разпределя бизнеса между близки фирми, да се потиска конкуренцията. Това действа много демотивиращо – особено на младите, които се опитват с честен бизнес да пробият. Разделянето на „наши“ и „ваши“ фирми трябва да спре“, категоричен бе Андонов.
Работещите в „Крум Геров“ изразиха желанието си в общината да настъпи промяна – промяна в начина, по който се работи, промяна в целия управленски модел.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене