Свържете се с нас

ВИДЕО

МК Коалиция „Роден край“ – ПП „Синьо единство“ ,ПП „Никола Петков“

Публикувано

на

Кандидат кмета на община Петрич Вельо Илиев получи подкрепа от авторитетни български специалисти,част от който са в Брюксел. Кандидат кмета на община Петрич инж.Вельо Илиев получи сериозна подкрепа от авторитетни български специалисти в различни области за постигнати резултати в развитието на Петрич и общината. Това стана на кръгла маса на тема,,Интелигентния град-икономически,екологични и социални измерения,, организирана от Асоциацията на българските градове и региони(АБГР) и от фондация ,,Конрад Аденауер,, Лектори бяха известни в България и Европа имена,като проф.Кръстьо Петков от съюза на икономистите в България,Петър Терзийски-представител на АБГР в Брюксел,доц.арх.Веселин Дончев от института за местно и регионално развитие,Ергин Емин шеф на АБГР,доц.д.т.н инж.Валентин Бозаров,Преслава Донева представител на фондацията в Щутгарт и др. Като кмет Вельо Илиев е доказал управленските си качества,община Петрич е сред общините спечелили най много проекти,инфраструктурата в града и селата са се подобрили значително,Петрич се превръща в атрактивно място за инвеститорите за разкриване на нови работни места. Вельо Илиев трябва да продължи да управлява общината защото това е в интерес на нейните жители,казаха присъстващите и му пожелаха успех на него и на коалицията ,,Роден край,, с номер 6 в бюлетината.

коментара

ВИДЕО

СВОБОДНИ ДУМИ епизод 1! За Свободата на словото и новина ли е, че един журналист е осъден!

Публикувано

на

Първото коментарно и аналитично предаване на Топ Преса, публицистичната сензация СВОБОДНИ ДУМИ стартира пред иминути в нашия канал Топ Преса в https://www.youtube.com! Можете да го гледате тук :

коментара

Продължете с четенето

Uncategorized

СКАНДАЛНО ВИДЕО! Съседски скандал в Илинден! Собственик на имот пред Топ Преса: Сега къде да сеРем! Жега в хаджидимовско!

Публикувано

на

На истински междусъседски скандал тип „Съдебен спор“, попадна репортер на информационна агенция www.toppresa.com, след като беше повикан по сигнал. Жителят на село Илинден община Хаджидимово Петър Герчев, ни извика в подкрепа на жителят на село Ново ляски – Никола Гюдженов, който е зет и съсобственик на къща и имот в село Илинден. Причината е междусъседска война, с техния съселянин Петър Малаков, който по думите на Гюдженов е завзел незаконно и чрез машинации, част от имот през който минава собствената му канализация. Сега влезъл във владение на имота Малаков, предприел прекъсване на канализацията и по този начин оставя Гюдженов и наследствената му къща на него и съпругата му без канализация. Под афект пред камерата на Топ Преса, Гюдженов се провикна „Сега къде ще серем!“ и превърна скандалът в истинско шоу на безумието на българските иниституции точно тип предаването „Съдебен спор“. Според Герчев и Гюдженов, основен виновник за всичко това е фирмата на столичния лицензиран геодезист Валентин Георгиев, който бил „подкупен“ за да преработи скицата на имота, според жалбоподателите вина има и кметът на селото, който бил „човек на Малаков“. От своя страна обвинения в кражба на имот и незаконно прекъсване на канализацията Малаков, заяви пред камерата на Топ Преса, че всичко си му е законно и за всяко свое действие разполагал със съответния документ. Въпреки фактът че всичко си му е законно Малаков, след нашата намеса все пак предложи компромисен вариянт да се направи нова канализация в удобно за двете страни място, на което предложение Гюдженов за сега отказва. Повече във видео репортажътг ни:

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ