Мощни световни фирми идват в ГУМ Благоевград

ГУМ Благоевград

„H&M”, „Zara” и „Бершка“ наемат магазини в Largo – Благоевград

Една от най-мощните модни марки в света „H&M” стъпва в Благоевград. Добрата новина за бизнеса и търговията в областния център на Пиринско е дългоочаквана за града и от концесионера на бившия ГУМ в центъра на града Георги Тозев, пише „Бизнес Справочник Струма“. Заедно с „H&M” идват още „Zara” и „Бершка”, което ще напълни търговските помещения в новоремонтирания ГУМ. Единствено условие на новите наематели е да се изгради външен асансьор за по-добър достъп на клиентите до по-горните етажи.

Така концесионерът на големия търговски обект Георги Тозев, в съдружие със съсобственика на „КФМ” Тодор Наков, ще си отдъхнат от годишната такса към общинския бюджет, която е в размер на около 30 000 лева месечно. Аптека, ресторант за бързо хранене и хранителен магазин още в по-голяма степен биха облекчили положението и от таксите на наемателите ГУМ-Благоевград може в скоро време да излезе на печалба.

Хубавата сграда и пълните търговски площи ще направят още по-привлекателно лицето и центъра на Благоевград, което, ако не привлече туристи, то поне може да накара част от благоевградчани да не отскачат всеки уикенд по софийските молове за пазар и развлечения, а да си остават в родния град.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене