Реформаторския Блок – Гърмен: Нашата цел е да се борим срещу агресивната политика, която налага ДПС!

Председателя на ДСБ в Гърменска община, Емил Стругов, и водачът на листата от Реформаторския Блок, Иван Байрактаров, застанаха пред екип на Топ Преса, за да разкрият бъдещите си планове за освежаване и подобряване начина на живот за жителите!

Ето какво заявиха те:

ЕМИЛ СТРУГОВ, председател на ДСБ – Гърмен: „Нашата коалиция определено предлага нови и по – свежи идеи. Главната ни цел е вкарване на повече съветници в общината с цел, да се наруши хегемонията на ДПС. От години те вкарват минимум по 10 човека и правят каквото си поискат. Те не мислят за жителите на Гърменска община като цяло, а само за техните си активисти. Всичките решения ги взимат в тесен кръг – това е недопустимо. Нашата идея е да предоставим на всички живущи тук равни права!“

Иван Байрактаров, водач на листата от РБ – Гърмен: „Моята идея, като първи в листата на РБ в Община Гърмен, на първо място да покажа на хората , че политиката не е мръсна работа! Искам да засегна главния проблем тук (ромите в Гърмен). Основното нещо, което искам да направя е да върна земите. Този проблем седи от около 25 – 30 години и никой не искам да го реши, защото може би така му е било удобно. Досегашните управници са си затваряли очите и ето, че конфликта е на лице! Самите роми не са виновни, а управниците, както ви казах. Те се явяват като предмет на използване за тях. Съветниците от ДПС гласуват в ущърб на населението. Именно това ни амбицира – решение на всички проблеми!

Източник: ВЕСТНИК „ТОП ПРЕСА“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене