Реформаторския блок зове: Коренна промяна за община Хаджидимово!

„Много е направено, но може и още“, това заяви пред екип на Топ Преса, председателят на ДСБ – Хаджидимово и съпредседател на Реформаторския Блок, Иван Куртов.

Ето и цялото интервю:

Г – н Куртов, знаейки, че на много места в страната формулата РБ не работи добре, Вие в община Хаджидимово как стигнахте до консенсус?

  • Мога да кажа – сравнително бързо и без колебания! С колегите от другите партии съставляващи блока, съответно Марияна Константинова (ДБГ), Атанас Воденичаров (СДС) и Димитър Влахов (БЗНС), още на първата среща постигнахме съгласие по всички въпроси и в момента РБ стои много добре в предизборната кампания

В чисто политически план, какво може да постигне РБ в предстоящите избори?

  • Въпреки че десните партии в община Хаджидимово за първи път се явяваме на избори като коалиция РБ, аз съм обеден, че с много работа може да излъчим минимум трима общински съветника и минимум трима кмета в населените места, където има издигнати кандидатури.

Какво предлагате на жителите в общ. Хаджидимово?

  • Целите са много! Подобряване на инфраструктурата в общината, създаване на по – добри условия за бизнеса, който от своя страна да инвестира в нови работни места. По – активно участие на общинската администрация по усвояване на проекти и програми на ЕС. Отделяне на средства за спорт и култура.

Жителите на всяко населено място трябва да знаят, че Реформаторския Блок ще се бори за решаването на техните проблеми и това го заявяваме категорично!

Какво е посланието Ви към жителите на община Хаджидимово?

  • Ние, от РБ, се придържаме към основните ценности на всички дясно мислещи хора по света: „СВОБОДА“, „ДЕМОКРАЦИЯ“, „СЕМЕЙСТВО“, „ВЯРА“, „СЪСТРАДАНИЕ“, „ПРОСПЕРИТЕТ“!

Нека бъдем по – толерантни и по – добри. Нека бъдем преди всичко хора!

Екипът на Топ Преса Ви благодари и Ви пожелава успех на предстоящите избори!

  • Благодаря, живи и здрави.

Реформаторския Блок в общ. Хаджидимово се явява на местните избори с бюлетина номер 9.

ВЕСТНИК „ТОП ПРЕСА“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене