„Пирин“ Разлог взе Мартин Сечков, отказа се от Куршумов

пирин разлог

Отборът на „Пирин“ Разлог привлече опитният бранител Мартин Сечков. Роденият в Кюстендил футболист е минал през доста елитни отбори, а за последно бе на проби в елитния казахстански „Спартак“ Семай. С неговото привличане отборът от Разлог изгражда много сериозна защита, тъй като и без друго треньорския тандем Димитър Соколов – Христо Джоджов разполага с Тунтев, Руйчев и Димитър Наков. Преди Мартин Сечков в родния си град се завърна и друг футболист с много сериозна визитка и опит в „А“ група – Йордан Юруков.
Прави впечатление, че през тази зимна пауза така и не бяха решени нещата с вратарския пост. Спортно-техническият щаб на отбора се отказа от Димитър Куршумов от „Пирин“ Гоце Делчев, въпреки че трансферът изглеждаше сигурен. Това е поредният неуспешен опит да се намери вратар, след освобождаването на титуляра от есенния дял на първенството Ивайло Крушарски.
Преди това от отбора си тръгна и Божидар Стойчев, който трябваше да бъде преотстъпен от „Локомотив“ Пловдив, но в крайна сметка отиде в македонския „Работнички“. Очаква се утре окончателно да бъде решен въпросът с вратарския пост, който се очертава като наистина много сериозен. Клубните шефове потвърдиха, че очакват утре нов вратар, но не пожелаха да съобщят името му.
В събота „Пирин“ Разлог гостува на „Марек“ в изключително интересната последна конторла и за двата отбора от този подготвителен период.

Е79

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене