Отборът на Реформаторски блок – Банско взе участие в националния старт на кампания „Местни избори -2015“

Кандидат-кметът Л. Захов с обръщение към жителите на града

Скъпи съграждани,

За мен е чест и отговорност да застана пред Вас, като кандидат за кмет на Община Банско издигнат от КП ”Реформаторски блок” – Банско.

Заедно с нашите кандидати за представители в Общински съвет имаме поставени ясни приоритети и програма за работа през следващия мандат. Програма, която ни беше поставена за изпълнение от самите Вас. Без увъртане, без неясни и необосновани обещания. В противен случай отново резултатите ще са видими и невидими.

Докато моите опоненти се борят за власт – едни да я запазят, за да си оправят недовършената работа, други – да удовлетворяват стари амбиции, всички отново забравиха ежедневните болки на хората.

С такива политици и апетити няма как да не е всят страх и несигурност за утрешния ден. Никой от жителите на общината не го заслужава. България и Банско е нашата светиня, за тях сме се заклели да работим с разума, достойнството и доказания професионализъм, който имаме. Честно и открито управление! Допитване до гражданите и ежемесечна информация за изразходване на публичните финанси.

Очаквам новия общински съвет да бъде структуриран от добри управленци и прагматично настроени работещи общински съветници, защото време за губене няма да има. Приемни дни за работа с гражданите на общинските съветници от КП ”Реформаторски блок”.

Уверявам Ви, че никой и нищо няма да бъде подминато с лека ръка. Кметът на общината е кмет/баща на всички нейни жители – независимо от тяхната партийна принадлежност и социално положение. Вратите на общинската администрация ще бъдат отворени за достъп на гражданите до Кмета и служителите по компетентност.

Всички решения, общински планове и стратегии, изготвени проекти и такива в процес на изпълнение , ще бъдат оценени и запазени или преразгледани. Нямам намерение да отрека всичко по което е работено в интерес на развитието на общината, както и законосъобразно изпълнено. Изразходването на публичните финанси през завършващия мандат ще бъде одитирано веднага след встъпването ми в длъжност. Резултата ще бъде оповестен.

Кметът на общината носи лична отговорност за всички свои решения, подписани договори и т.н. – вменени му от законодателството. Съзнавам това и заявявам, че имам опита и отговорността да спазвам и да съблюдавам спазването им. Готов съм още от първия ден на встъпването ми в длъжност да съм Кмета на Община Банско, защото време за губене няма.

Предстои ни много работа за да постигнем устойчиво развитие на общината.

Време е всеки един от вас да даде своя принос за това.

Ваш Лазар Захов

 

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене