Веселин Марчев и Димитър Пиргов слагат фланелките на „Славия“

IMG_7400

Още един от играчите на „Пирин“ (Гоце Делчев)/бе привлечен в столичен отбор. Става дума за Веселин Марчев, който последва доскорошния си съотборник Димитър Пиргов в тима на Венцислав Стефанов, след като постигна договорка с колоритния президент. Това бе изненадващо за някои, след като се говореше в началото на сезона за евентуален негов трансфер в „Левски“.

Пловдивчанинът напусна Градския стадион в Гоце Делчев след края на есенния полусезон, когато стана ясно, че тогавашното ръководство ще подаде оставка. Преди това халфът бе сред любимците на

публиката със своята сърцата игра, бе сред водещите футболисти и бе неизменен титуляр както при треньора ‘Генчо Тенев, така и при наследилия го Костадин Ангелов. В двубоите, в които с появи той отбеляза важни голове за не-врокопчани и имаше сериозен дял за оцеляването на отбора в първия си сезон в „А“ група. Именно в Гоце Делчев звездата на играча изгря отново, след като в няколко отбора, но без успех и бе забелязан отново от мениджърите и треньорите. Преди това Брат му Илиян също дойде при зеле-но-белите, но не успя да се наложи и трябваше да напусне и да се завърне в Пловдив.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене