Ексклузивно! Утре в Топ Преса! Говори директорът на НПГ – Мария Георгиева!

На самия  старт на предизборната кампания, ексклузивно интервю специално за вестинк Топ Преса, даде директорът на НПГ „Димитър Талев“  г-жа Мария Георгиева. Ето част от него :

Госпожо Георгиева, анализирайте моля ви последната година, промяната в професионалния ви статус, скокът в политиката… Какво ви накара да приемете всички тези предизвикателства и отговорности, какво ви мотивира?

-От професионална гледна точка не мога да коментирам предстоящата кампания, защото училището като институция стои далече от политиката -избори, листи, платформи на партии. В момента отговарям на Вашите въпроси като гражданин на гр. Гоце Делчев.

За включването ми в гражданската листа на ПП ГЕРБ ме мотивира първо любовта ми към моя роден град. От друга страна-безвремието, в което се намира община Гоце Делчев допълнително ме амбицира да се включа в надпреварата за доверието на моите съграждани. Мотивират ме идеите, които имам и които срещат разбиране за реализация от ПП ГЕРБ. Защото обществената работа не е професия, а призвание, което ми носи радост и удовлетворение. Защото мога и знам как да се решат проблемите на хората от общината. Защото трябва да се стремим към по-добра среда за живеене СЕГА, не утре, не някога, не в необозримото бъдеще.

 

Защо ГЕРБ? Вие не сте член на партията….

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ С ГОСПОЖА МАРИЯ ГЕОРГИЕВА ЧЕТЕТЕ УТРЕ САМО В ТОП ПРЕСА! ЕТО И ВЪПРОСИТЕ НА КОИТО ОТГОВАРЯ:

Като представител на гражданската квота в листата с кандидат – съветници от партия ГЕРБ, какво ще е първото нещо което ще направите, ако хората ви гласуват доверие и ви дадат място в местният парламент?

Кой ще е следващият кмет на град Гоце Делчев и защо? Какво е мнението ви за досегашното управление на града?

Вие сте директор на училище, експерт психолог, преподавател… На какво искате да научите младите хора извън задължителните предмети по специалността им ? Имат ли място младите хора в политиката, и по какъв начин те биха били полезни ако – да?

Какви са основните критики към Вас и към политиците като цяло от страна на избирателите, при срещите ви с тях по време на кампанията? Как протича кампанията?

И ОЩЕ МНОГО ВАЖНИ ЗА ОБЩЕСТВОТО ТЕМИ…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене