ПП ГЕРБ–Благоевград регистрира в Общинската избирателна комисия кандидатите си за местните избори

Областният координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград Даниела Савеклиева регистрира в Общинската избирателна комисия кандидатите на ГЕРБ за местните избори.

„Официално регистрирахме за втори кметски мандат Атанас Камбитов – най-успешният кмет на нашия град, затова и ръководството на партията, както и местната структура го подкрепиха за участие в новата кметска надпревара. В Благоевград се постигна много за последните четири години, направеното от д-р Камбитов и екипа му е видно за хората, полезно е за развитието на общината, добре е за бизнеса, за реализирането на нови инвестиционни намерения, има положителен ефект за всеки жител”, коментира областният координатор Даниела Савеклиева.

news-35294-51818Тя подчерта, че ГЕРБ ще участва с пълна листа от 41 кандидат-съветници в местния вот, водач на листата е общинският ръководител на партията в Благоевград Йордан Андонов.
„ Листата ни е балансирана, кандидатите ни са достойни хора, с потенциал и амбиции. Гласували сме доверие отново и на съветниците ни от предходния мандат, които имат сериозен опит и ясна визия какво да се надгражда. Включили сме млади хора, има представители и на женската организация на партията. Това е един силен отбор, с който ще успеем да постигнем висок резултат и да разширим своето влияние в Общинския съвет”, каза още Даниела Савеклиева.

ГЕРБ-Благоевград ще участва със свои кандидати и в надпреварата за кмет в осем от  селата в общината.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене