След люти войни и битки при реформаторите в Гоце Делчев – окончателното им решение: Няма да издигат кмет, няма да подкрепят никой от кандидат – кметовете и ще сформират силна листа за съветници!

Вестник „Градът“ пръв и единствен научи, кой зад кого е застанал неофициално и коя е ябълката на раздора да не подкрепят нито един кандидат-кмет. Прочетете истината само във вестник „Градът“

С всеки изминал ден политическата ситуация в град Гоце Делчев става все по-ясна и все по-избистряща се откъм повърхностната мътилка.

След бури и тревоги представителите на Реформаторския блок в града ни стигнаха до окончателното си решение. А то, според информация на репортерите на вестник „Градът“, е да не издигат кандидат-кмет (обща кандидатура), официално да не подкрепят нито един от кандидатурите за градоначалник и да сформират силна листа за съветници. Информацията ни беше потвърдена от лидера на партия „България на гражданите“ в град Гоце Делчев и фактор в местното управление на реформаторите инж. Андрей Радо-нов. „Реформаторският блок ще издига силни кандидати за общински съветници. Това ще е начинът, по който ще се опитаме да направим промяна в развитието на Община Гоце Делчев.

На 4-часово събрание решихме да не издигаме кандидат за кмет, тъй като единната ни регистрация закъсня. Решихме и да не подкрепяме някои от издигнатите кандидат-кметове, тъй като имаме различни виждания за управлението на града ни“, заяви категорично Радонов пред нашата медия. От свои източници обаче разбираме, че въпросните 4 часа по време на събранието не са били никак лесни. Основният дебат според наши информатори вътре бил дали да се излезе с обща подкрепа на кандидат-кмета на ПП ГЕРБ – Георги Андонов. Представителите на ДСБ в лицето на доктор Аврамова и „България на гражданите“ били категорично против, единствено соченият за най-слаб и мижав политически „лидер“ в града ни – този на СДС – бил твърдо „за“ Андонов да бъде подкрепен за кмет. Иван Душков – Мюре-то, както е известен сред своите съпартийци в СДС, върло лобирал за ГЕРБ, все едно бил техен член, а не на СДС, коментират вътрешните, но не успял да надделее и лобирането му се провалило. Вестник „Градът“ се свърза с лагера на ДСБ в град Гоце Делчев, откъдето едно към едно бяха потвърдени думите на Радонов, но и те като него отказаха да коментират поведението на Душков. От своя страна „лидерът“ на СДС отказа коментар с думите „Сърдя ви се на вас“. На медията може да се сърди денонощно (без прекъсване), но защо се подиграва с Вас, стотиците наши читатели? Това ли е поведението на един политик – да се сърди като „ощипана Станка“? Вие как мислите?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене