АБВ СТАРТИРА ПОЗИЦИОНИРАНЕТО СИ В ОБЩИНА САНДАНСКИ

людмил карамитов

ПСД започва провеждането на кампанията за позициониране в подкрепа на АБВ под наслов „Да покажем способността да бъдем заедно“

Общинската организация на политическо движение „Социалдемократи” в Сандански с председател Людмил Карамитов започна провеждане на кампания за позициониране на АБВ чрез своите структури, като създава инициативни групи в подкрепа на АБВ под наслов „Да покажем способността да бъдем заедно”. Изготвен е график за събрания на структурите в ЖК Спартак и кв.Смилово в Сандански, в селата Лешница, Лебница, Плоски, Вълково, Склаве, Поленица и гр.Мелник.
„Инициативните групи ще бъдат максимално отворени. Не няма да бъдат формален акт за регистрация на членове, а възможност за диалог с хората. В инициативните групи могат да участват хора, на които АБВ им е интересно и атрактивно. ПДС е и ще бъде сериозен и перспективен партньор на АБВ. Защо? Защото АБВ се създава като алтернатива на задкулисието в политиката, алтернатива на лобизма и подмяната на легитимните демократични механизми при вземане на политически и управленски решения при назначаване на кадри. Защото в АБВ ще работим за публичност във всички решения, за обществен контрол и участие на гражданското общество.
Ще отстояваме вижданията си за дълбока промяна на партийно-политическия модел. Ще се дава възможност на всеки един с предложенията си да участва във формиране програмата на АБВ и в провеждането на политиката на формацията.
Не трябва да се делим на социалисти и социалдемократи. АБВ трябва да показва, че е близко до хората. АБВ трябва да се разграничи от другите политически формации. Трябва да посочим секторите, в които ще търсим различия.
На хората им е нужна дългосрочна перспектива. За тях е важно да има реално съгласие по бъдещето на страната. Ето върху това ще работим във формацията АБВ. Чувствам се социалдемократ!”-заяви Людмил Карамитов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене