ГНЕВЕН СЪВЕТНИКЪТ ХР. МАЛЧЕВ „СРИНА“ С ЕМОЦИОНАЛНО СЛОВО ЛИДЕРЪТ НА СОЦИАЛИСТИТЕ В ПЕТРИЧ Д. КАПИТАНОВ

БСП подкрепят кандидат-кмета Георги Хаджимаргаритов! Гневен, съветникът Христо Малчев „срина“ с емоционално слово лидерът на социалистите Димитър Капитанов на провелата се днес общинска конференция на БСП в Петрич, на която присъстваха 91 делегати, от които гласуваха двама против, един въздържал се и 87 дадоха подкрепата си за кандидата за кмет на южния град Георги Хаджимаргаритов, съобщава репортер на Pirinsko.com.

”Другарю, Капитанов! Трябваше да положите малко усилия да подготвите конференцията. Времето ли не ви стигна и провалихте миналата конференция? Може ли по-такъв срамен начин да се води конференцията? Това е обида за хората и лош сигнал към избирателите“, каза Хр. Малчев

По думите му след 20 дни стартира кампанията за изборите и ако днешната конференция се пусне по местната кабелна телевизия ще бъде срамно за поведението на общинският председател Димитър Капитанов.

„Колежке, Атанасова, много лесно ви манипулира Капитанов. Тук лесно можем да гласуваме, не е проблем, правим го само за две минути и конференцията може да приключи за две минути. И по живо и здраво да се поздравим! Че сме направили конференцията. Но какво от това. Само след месец и половина ще броим бюлетините и ще видим какъв ще е резултатът. Тогава ще бъдем тук с наведени глави“, каза още Малчев.

Според него единственият проблем, който има Капитанов е да бъде водач на листата.

„Ще ви изберат другарю Капитанов. За да можем белким да имаме един съветник. Може ли по-такъв начин да водите конференцията. За да правим избори – трябва да имаме социална подкрепа. Да имаме политическа и икономическа подкрепа“, добави Христо Малчев и се обърна към общинският лидер с думите: Другарю, Капитанов, на кои от тези лостове, вие разчитате. Има ли една фирма от бизнеса, от която да получите подкрепа. Как мислите да правим избори. Към настоящия момент е проблем да се плати тока и инвентарните разходи в къщата на БСП. А има очакване да правим избори, да преборим сегашната власт, която е вкарала в капан почти всички местни кметове. За най-голямо съжаление и вие сте в този капан. Просто ме е срам, че правим по такъв начин конференцията. ”След емоционалното си слово Малчев пожела успех на всички.

След като се разбра, че Малчев няма да бъде включен в листита на БСП за общински съветницк, той си тръгна разгневен.

Припомняме, че името на Димитър Капитанов бе замесено в грандиозен скандал с тефтер разкриващ „черната каса“ на община Петрич – Туфчо Сандъкчиев, което предизвика напрежение в редиците на БСП – Петрич.

pirinsko.com

Гневен съветникът Хр. Малчев "срина" с емоционално слово лидерът на социалистите в Петрич Д. Капитанов снимка 0Гневен съветникът Хр. Малчев "срина" с емоционално слово лидерът на социалистите в Петрич Д. Капитанов снимка 1Гневен съветникът Хр. Малчев "срина" с емоционално слово лидерът на социалистите в Петрич Д. Капитанов снимка 2Гневен съветникът Хр. Малчев "срина" с емоционално слово лидерът на социалистите в Петрич Д. Капитанов снимка 3

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене