Реформаторите удариха рамо на кметовете Вельо Илиев за Петрич, Емил Илиев за Струмяни и Любомир Терзиев за Хаджидимово

 Найден Зеленогорски в Благоевград: Няма да подкрепим Минка Капитанова в Гърмен заради безсилието с незаконните ромски бараки

Реформаторите ще подкрепят едни от най-добрите кметове в Югозапада – инж. Вельо Илиев в Петрич, Емил Илиев от Струмяни и Любомир Терзиев в Хаджидимово.

195-02-01 Кавазов

Реформаторският блок ще има и кандидат-кметове във всички населени места в област Благоевград, съобщи на пресконференция вчера в Благоевград съпредседателят на Парламентарната група на РБ и шеф на предизборния щаб на реформаторите Найден Зеленогорски.

14-08-05 Людмил Терзиев

Кандидатът на Реформаторския блок за кмет на Благоевград Калоян Ханджийски също присъства на срещата, заедно със заместник областния управител Ана Бистричка. „Няма обаче да дадем покрепата си за сегашния кмет на Гърмен Минка Капитанова, защото не е налице концепция, нито е направен опит законът да бъде спазен по отношение на отстраняването на незаконните ромски постройки, а общината е имала твърде хаотични действия”, подчерта Найден Зеленогорски.

121-01-01-Velio_Iliev_-_kmet

РБ ще има много интересен участник за местния вот в Сатовча, който е млад човек от банковите среди, каза Зеленогорски и добави, че кандидатът скоро ще бъде обявен. На пресконферецнията стана ясно, че в момента текат засилени коментари относно листата за общински съветници, с която реформаторите ще се явят на предстоящия местен вот в Благоевград. Бунтарят Венци Кавазов от Благоевград, който стана координатор на БЗНС в Пиринско, също дава силно рамо в подкрепа на предложенията на реформаторите.

Снимките:

1 Найден Зеленогорски (в средата) по време на пресконференцията в Благоевград

2 Венцислав Кавазов

3 Любомир Терзиев

4 Вельо Илиев

Източник: Вяра

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене