Любовен хороскоп за 24-30 август

През последната седмица на август, един от най-благоприятните за любовта дни, ще бъде сряда. Тогава Слънцето и Юпитер ще окажат своята мощна подкрепа, която ще донесе и повече хармония в партньорствата.

В събота пълната Луна ще покаже своите магически възможности, което ще помогне на самотните да открият сродната си душа и да сбъднат мечтите си. От друга страна, Меркурий ще окаже влияние върху начина ви на мислене и адаптивността. Какво ви очаква в любовен план? Вижте в следващите редове.

Овен
След четвъртък ще имате голямо предимство в комуникацията с любимия човек. Ето защо, ако има важни въпроси, които искате да обсъдите, оставете ги за тогава. Звездите ще ви помогнат да овладеете емоциите си, да преосмислите приоритетите си и ще ви бъде по-лесно да правите компромиси.

Телец
Готови ли сте за доза романтика? В сряда, Слънцето и Юпитер ще се срещнат във вашия пети дом на истинската любов, което ще ви донесе щастливо развитие на въпроси свързани със сърцето. Същевременно Меркурий ще бъде в най-добрия ъгъл към Сатурн. Когато тези две планети са в разбирателство, разговорите с половинката ще вървят хармонично.

Близнаци
През тази седмица ще ви вълнуват въпроси свързани с партньорството. Меркурий, която е ваша управляваща планета, ще навлезе в пети дом на романтиката. Готови сте за нова любов, секс и ако до вас нямате любим човек, сега е моментът да отворите своя поглед за нова любов.

Рак
Вашето предимство в любовта през тези дни, ще бъде стилът ви на комуникация. Ще се почувствате по-уверени в това, което искате да споделите на любимия човек. Говорете без заобикалки, но запазете добрия тон. Не забравяйте и за романтиката.

Лъв
Важни въпроси свързани с любовта, ще вълнуват и родени под знака на зодия Лъв. Предстои ви да вземете важно решение, което ще засяга бъдещето ви с любимия човек. Планетите са благоприятно разположени, което много ще помогне в осъществяването на плановете ви.

Дева
С малки стъпки може да получите много в любовта. Ще се чувствате уверени да постигнете това, от което се нуждаете във вашата връзка. Обмисляйте добре всяка ваша дума или стъпка. От това зависи дали ще останете разочаровани или ще имате щастие в любовта.

Везни
През последната седмица на месец август, Везните е добре да стоят далеч от конфликтите, особено, когато става въпрос за любов. Напрегнатите ситуации ще ви накарат да се почувствате безсилни. Ако по някакъв начин се чувствате притиснати от половинката ви, дайте си малко време, в което вие да имате възможност да преосмислите връзката си и да релаксирате. В края на седмицата ще имате добри възможности да изгладите разногласията.

Скорпион
Седмицата ще бъде романтична и специална за вас. Ако сте самотни в любовта, има големи шансове за нови познанства, но бъдете социални. Ако вече се намирате в сериозна връзка или неангажираща, ще се почувствате така, сякаш сте открили сродната си душа.

Стрелец
Любимият човек се нуждае от вашата подкрепа, за да успее в своите начинания. Ще имате време и да обсъдите въпроси свързани с дома. Звездите ви дават своята подкрепа, затова не забравяйте и за романтичните моменти.

Козирог
За тези от вас, които имат любим човек до себе си, предстоят хубави дни. Последната седмица на август ще ви изправи и пред разрешаването на семейни въпроси, свързани с ваши роднини. Половинката ви ще прояви разбиране и ще ви окаже своята подкрепа. Ако все още търсите сродната си душа, помислете дали изискванията ви за избор на партньор, не са твърде високи.

Водолей
Хармония ще има и в любовния живот на Водолеите. Тя ще дойде не само от добрата комуникация помежду ви, но от въпрос свързан с финанси. Ще получите средства или ще направите инвестиция с половинката си.

Риби
Юпитер ви кара да се чувствате на седмото небе от щастие. В сряда, Слънцето и Юпитер ще се срещнат в 7-ми дом на партньорството. Любимият човек ще ви подкрепя, а вашите мечти свързани с любовта и перспективите в нея, ще започнат да стават реалност.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене