Героят от САЩ-94 П. Михтарски омъжи щерка си със 160 гости, със сватовете подаряват обзаведен апартамент

Героят от САЩ-94 Петър Михтарски предаде дъщеря си Катерина на избраника на сърцето й, собственика на автосервиз в Благоевград Мартин Манов, на пищна сватба със 160 гости. Младите влюбени избраха приятелите си Антония Настева и Олег Витанов, син на петролния бос Витан Витанов, да бъдат официални свидетели на вричането им във вярност, а с ангажиментите на шафери натовариха Ивана Пашова и Илиян Божкилов.

Младоженецът избра лично колата за булката – червено „Порше”, от което я поведе към олтара в благоевградската черква „Успение Богородично“ в присъствието на най-близките роднини и приятели, които първи поздравиха новото семейство и родителите им Галя и Петър Михтарски и Илонка и Антон Манови. Сватовете си разделиха подаръка за младите, фамилия Манови дари апартамент в Орлин махала, а Михтарски го обзавеждат. Най-малката шаферка, 2-годишната племенница на кума – Ан-Мари, побърза да се хване за шлейфа на булката на излизане от черквата, но младоженецът кавалерски помогна на малката сладурана, докато невестата му събере роклята си в поршето.

Бракосъчетанието бе на градинско парти в присъствието на всички гости, сред които и футболните легенди Наско Сираков и Емил Костадинов, близки приятели на рекордьора по участия и голове в младежкия национален отбор на България, сега помощник-треньор на младите трикольори, а наздравиците за младото семейство продължиха до зори.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене