Данъчни погнаха фолк певица за укриване на данъци

НАП подгони и фолк звездата Камелия Вескова, съобщава столичен ежедневник. Откакто напусна „Пайнер“, „огън“ момичето е постоянно под обсадата на данъчни проверки, споделят близки до красавицата. Те се учудват защо данъчните не душат така усърдно и около останалите поп-фолк звезди.

„По-голяма част от национално известните певици получават значителни по размер хонорари. Но има и такива, които получават шестцифрени суми, постигат доход от 500 000 лв. и не ги декларират, защото не проверяват тях, питат близки до изпълнителката на „Луда по теб“.

Освен за укриване на доходи бирниците ще проверяват и имотното състояние на фолкпевицата Камелия Вескова. Според сигнализиращи красавицата и гаджето й Цветин са си купили къща зад хотел „Принцес“ за 80 000 лева, а истинската стойност на имота е за повече от 20 000 лв.

„Имаме сигнал, че покупката е препродадена, затова смятаме да проверим собствеността, обясниха данъчните.

Мис Монтана обаче не е притеснена от всичко, което се случва около нея. „Имам достатъчно участия, че да съм доволна. Нямам притеснения относно финансовото си състояние, кактто и относно собствеността на имота си“, обясни 40-годишната изпълнителка на „Защо повярвах“.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене