Кандидат-фермерски съпруги сред лукса на Голф игрището край Разлог

Тези 4 девойки са част от избраните вече кандидатки за фермерски съпруги в тв шоуто „Фермер търси жена“, чиито снимки стартираха сред лукса на Голф игрището край Разлог.

71

„Впечатли ме рускинята с черната рокля, много интелигентна, но тя ми заяви „Никогда не будет жыть в деревне и работать, понравилось формата телевидении…“ /в превод „Никога няма да живея на село и да работя, хареса ми телевизионният формат“/. Е, ще видим какво ще се случи, едва ли постоянно ще бъдат в петзвезден лукс, коментира снимката си в мрежата разложанката Красимира Мишкова, която я публикува под заглавие „Те си търсят фермери“.

„Не го трасаа както требува“, включиха се веднага с майтапчийски коментари съгражданите й на уникалното местно наречие.

Във втория сезон на „Фермер търси жена” 10 фермери ще се впуснат в най-вълнуващото и романтично приключение, за да намерят своята половинка в живота. Както „Струма“ писа, сред тях е 40-годишният Милен Порожанов от Кюстендил, който е бивш кмет и един от най-успешните производители на череши в района. Той влиза в шоуто с твърдото убеждение, че ще си намери булка, защото преди години пророчицата леля Ванга му предсказва, че любовта сама ще го открие, а правилната жена ще му дойде на крака в къщата.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене