Хороскоп за 16 август

ОВЕН

Ве­ро­я­т­но за мно­зи­на от Овен неделя ще бъ­де нап­рег­на­та и на­то­ва­ре­на. Очер­та­ват се дос­та ра­бо­та и ан­га­жи­мен­ти, ка­то най-доб­ро­то за днес е да съг­ла­су­ва­те дейс­т­ви­я­та си с ня­ко­го. Та­зи пре­по­ръ­ка ка­сае най-ве­че работата и па­ри­те ви. Ня­кои от зна­ка е въз­мож­но да во­ю­ват за по-пред­ни про­фе­си­о­нал­ни по­зи­ции. Не лип­с­ва без­по­койс­т­во, то за­ся­га до­ма ви и бли­зък род­ни­на.

ТЕЛЕЦ

Же­ла­ни­е­то ви за съг­ла­сие и хар­мо­ния в об­щу­ва­не­то е за­си­ле­но в неделя. Из­б­ра­ли сте вер­ния под­ход за пос­ти­га­не­то на ус­пех и ре­а­ли­за­ция. Проб­ле­ми­те днес за по­ве­че­то Тел­ци са от фи­нан­со­во ес­тес­т­во и в та­зи връз­ка съ­о­т­вет­но пред­с­тои мно­го ра­бо­та. Ще се спра­ви­те бе­зуп­реч­но, но е ху­ба­во да дейс­т­ва­те с не­чия под­к­ре­па, а не са­мос­то­я­тел­но. Де­нят ви пре­дос­та­вя сил­ни емо­ции и важ­ни съ­би­тия.

БЛИЗНАЦИ

Ху­бав ден за Близ­на­ци­те. То­ва не из­к­люч­ва мно­го­то ра­бо­та и гри­жа­та за па­ри, но има ус­пе­хи. При ня­кои от вас доб­ро­то нас­т­ро­е­ние и при­я­т­ни­те емо­ции ще бъ­дат про­дик­ту­ва­ни от кон­так­та с чо­век от чуж­би­на. Въз­мож­но е да пос­ре­ща­те гос­ти в до­ма. Мо­же да има­те проб­ле­ми и от до­ма­шен ха­рак­тер, но те ос­та­ват на по-за­ден план. Си­лен ден за пар­т­ни­ра­не в биз­не­са.

РАК

Те­жък ден, но с бла­гоп­ри­я­т­ни от­те­нъ­ци. Мно­зи­на от Рак ще се чув­с­т­ват раз­пъ­на­ти меж­ду ра­бо­та и за­дъл­же­ния. Та­ко­ва нап­ре­же­ние, въп­ре­ки че е труд­но по­но­си­мо, обик­но­ве­но се свър­з­ва с ак­тив­на дей­ност. Твър­де до­бър се очер­та­ва работният ден, но ве­ро­я­т­но ще ви се на­ло­жи да взи­ма­те важ­но ре­ше­ние, от ко­е­то за­ви­си бъ­де­що­то ви про­фе­си­о­нал­но раз­ви­тие.

ЛЪВ

Неделя е ва­жен ден за Лъ­во­ве­те от глед­на точ­ка на съд­руж­ни­те дейс­т­вия. На дос­та сил­на по­зи­ция сте, но не е ло­шо да не се над­це­ня­ва­те, ка­то дейс­т­ва­те са­мос­то­я­тел­но. Труд­но раз­ре­шим е фи­нан­со­ви­ят проб­лем днес, но дру­жес­ки­те от­но­ше­ния ще ви по­мог­нат. Ако наб­лег­не­те на кон­так­ти­те, ще на­ме­ри­те от­го­вор на ин­те­ре­су­ва­щи­те ви въп­ро­си. Пар­т­ни­ра­не­то с же­на но­си при­до­бив­ки.

ДЕВА

Де­ви­те са зав­ла­де­ни от про­ти­во­ре­чи­ви нас­т­ро­е­ния и в по­ве­че­то слу­чаи ка­са­ят взи­ма­не­то на важ­но ре­ше­ние. Има мно­го не­и­з­вес­т­ност пред вас, но ако не дейс­т­ва­те сво­е­в­ре­мен­но, си­ту­а­ци­я­та се ус­лож­ня­ва. За­ре­де­ни сте с мно­го си­ли и енер­гия, тъй че неделя се очер­та­ва ус­пеш­на. Ще взе­ме­те пра­вил­но­то ре­ше­ние от­нос­но проб­ле­ма. При­тес­не­ни­я­та ви про­и­з­ти­чат от на­ру­ше­ни­те ви кон­так­ти.

ВЕЗНИ

В неделя Вез­ни­те се чув­с­т­ват ве­ли­ко­леп­но и ще се рад­ва­те на съг­ла­сие и хар­мо­ния в лю­бов­та. Де­нят се ха­рак­те­ри­зи­ра с ак­ти­вен пе­ри­од от фи­нан­со­во ес­тес­т­во, кой­то оп­ре­де­ля важ­ни съ­би­тия и об­с­то­я­тел­с­т­ва с ре­ша­ва­що за вас зна­че­ние. Професионалният ден е ус­пе­шен, но не е из­к­лю­че­но да на­рас­нат изис­к­ва­ни­я­та спря­мо вас и ан­га­жи­мен­ти­те ви. Бъ­де­те пред­паз­ли­ви в пар­т­ньор­с­ки­те от­но­ше­ния.

СКОРПИОН

Неделя не е тру­ден ден за вас, въп­ре­ки че мно­зи­на са при­тес­не­ни. В мно­го слу­чаи се на­ла­га да нап­ра­ви­те пре­о­цен­ка на кон­так­ти­те си или на ня­кои дейс­т­вия, свър­за­ни с ре­а­ли­зи­ра­не­то на но­ва идея. Енер­гич­ни сте и де­ло­ви­ят жи­вот ви спо­ри, раз­чи­тай­те пре­дим­но на соб­с­т­ве­ни­те си си­ли. Пъ­ту­ва­щи­те от вас ще имат по­ло­жи­тел­ни въз­мож­нос­ти за ре­а­ли­за­ция.

СТРЕЛЕЦ

Мо­щен е из­ра­зът на Стрел­ци­те в неделя и ед­ва ли ще въз­ник­нат труд­нос­ти, ко­и­то би­ха ви въз­п­ре­пят­с­т­ва­ли. Твър­де бла­гоп­ри­я­т­но ще се раз­ви­ят ва­ши­те кон­так­ти с вли­я­тел­ни хо­ра, ко­и­то ос­вен че са в със­то­я­ние да ви по­мог­нат, ще имат и же­ла­ние за то­ва. Биз­нес­ме­ни­те Стрел­ци са при­тес­не­ни за сво­и­те де­ла, къ­де­то съ­щес­т­ву­ват по­ве­че от ед­на въз­мож­ност за ре­а­ли­за­ция. Ко­ле­ба­е­те се от­нос­но взи­ма­не на кон­к­рет­но ре­ше­ние.

КОЗИРОГ

Днес за Ко­зи­ро­зи­те е доб­ре да от­с­тъ­пят от тра­ди­ци­он­на­та си ли­ния на по­ве­де­ние, ка­то из­бяг­ват да на­ла­гат лич­но мне­ние за дейс­т­ви­я­та на дру­ги­те хо­ра. Не ги при­нуж­да­вай­те да дейс­т­ват спо­ред ва­ше­то виж­да­не. Ана­ли­зи­рай­те до­се­гаш­ни­те си изя­ви и това ще ви по­мог­не в пра­вил­на­та ви ори­е­н­та­ция. Раз­чи­тай­те на кон­так­ти­те си, те ще бъ­дат пол­зот­вор­ни в неделя.

ВОДОЛЕЙ

При­тес­не­ни­я­та на Во­до­ле­и­те се от­на­сят към го­ля­мо­то ко­ли­чес­т­во ра­бо­та, с ко­я­то им пред­с­тои да се спра­вят. Тя е лег­на­ла из­ця­ло вър­ху ва­ши­те пле­щи и ще се на­ло­жи да по­ло­жи­те не­мал­ко уси­лия. Но де­ло­ви­ят жи­вот не би­ва да ви от­к­ло­ня­ва от кон­так­ти­те, ко­и­то днес ще бъ­дат на­си­те­ни за мно­зи­на. Те ще ви по­мог­нат бър­зо да раз­ре­ши­те ня­кои важ­ни проб­ле­ми, ка­са­е­щи ад­ми­нис­т­ра­тив­на­та до­ку­мен­та­ция.

РИБИ

За Ри­би­те неделя е ус­пе­шен ден – га­ран­ти­ра ма­те­ри­а­л­ни при­до­бив­ки и по­зи­тив­но раз­ви­тие на фи­нан­со­ви­те де­ла. Не­о­б­хо­ди­мо е да се съ­о­б­ра­зя­ва­те с хо­ра­та, с ко­и­то днес ще кон­так­ту­ва­те. Въз­мож­но е да въз­ник­нат про­ти­во­ре­чия, ко­и­то тряб­ва да се пос­та­ра­е­те не­за­бав­но да от­с­т­ра­ни­те. За­дъл­бо­ча­ва­не­то им ще до­ве­де до ка­те­го­рич­ни раз­ног­ла­сия. По­ло­жи­тел­ни про­фе­си­о­нал­ни и биз­не­с ан­га­жи­мен­ти./struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене