Бареков внася сигнал срещу Първанов заради парите за хотела на сина му

В качеството си на евродепутат ще внеса сигнал срещу президента (2001-2011 г.) Георги Първанов в ДАНС, Брюксел и Европейската комисия.

Ще настоявам компетентните органи да извършат проверка на произхода на средствата, с които Ивайло Първанов е купил хотел „Стримон Спа“ в Кюстендил.

Службите трябва да проверят парите за хотела. Нека да се види откъде са дошли средствата. На мен ми беше направена пълна данъчна ревизия. Преди това през подобна проверка мина и Бойко Борисов. Не може едни да бъдат проверявани, а други не. Законите важат за всички.

Защо мълчат колегите от „Протестна мрежа“, които дадоха мен на прокуратурата и ме хвърлиха на кучетата, за да изпълняват мръсна поръчка? Техният глас на общественици замлъкна, когато управляват заедно с Реформаторите и Агент Гоце. Дали техният устрем да бъда смазан не бе продиктуван не от желание да се осветли имотното ми състояние, а за да лапнат кокала?

Може би слуховете за смъртта на „Протестна мрежа“ са верни, след като мълчат за имотите на Агент Гоце и на Реформаторите, които сега са лапнали кокала.

Юристите на ПП „България без цензура“ вече анализират документите, които ще бъдат внесени в родното ФБР, прокуратурата и ЕК.

Защо се прикрива връзката между Румен Петков и КТБ и не се ли интересуват Реформаторите „Кой“ събра в една коалиция тях самите, хората на Костов и тези на агент Гоце. Нали уж бяха смъртни врагове?

Как така в рамките на една година във властта се събират огромни милиони за хотел? Нали държавата вече не се източва, по думите на премиера Борисов? Има ли пране на пари от провалени руски проекти, за които днешният ортак на Реформаторите беше явен и активен лобист? Защо властта мълчи по този тежък скандал с един от нейните основни участници? Къде е активната позиция по този корупционен въпрос на активния премиерски съветник г-н Яне Янев?

Надявам се на активно съдействие на службите за падането на завесата и изваждането на яве, откъде е произходът на милионите на агент Гоце, при положение, че не са декларирани пред Сметната палата, както следва да бъде направено съгласно закона.

Оправданията му по телевизията са явно объркани и пълни с нелепици и гузно замазване на тежката криминална схема.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене