ШОК! След като беше изметена от ДПС, Минка Капитанова излиза като кандидат-кмет на Гърмен от Реформаторския блок?

Броени часове, след като разбра, че от партия ДПС няма да я огрее номинацията за кмет, лутащата се в собствените си управленчески провали кметица на Гърмен – Минка Капитанова, отчаяно се опитва да се задържи на повърхността.

От сигурни източници разбрахме, че известната в цяла България като „кметът ПРОВАЛ“  кметица е влязла в преговори с депутат от Реформаторския блок за издигане номинацията й за кмет от партията.

Борислав Миланов

Борислав Миланов

По непотвърдена ин
формация, за сега става въпрос за родения в Дупница Боби Миланов. На няколко пъти той идвал на крака при Минка, яли и пили до ранни зори, и канел Минка да им „пристане“ като истинска политическа мома. Дълго време кметицата се правила на ощипана, вярвайки на интригантите в ДПС, че ще я издигнат за кмет. Уви, поредният провал е на лице.

Ето защо, днес Минка се обадила „с 220 км/ч“ на Боби Миланов и му заявила готовността си да се кандидатира за кмет на Гърмен от Реформаторския блок.

Преди време до ушите на репортер на вестник „Топ Преса” достигна информация, че среща с подобни идеи била проведена между Капитанова и лидера на ДСБ – Гоце Делчев, бай Спас Тетимов. Тогава не сметнахме, че става въпрос за нещо сериозно, но види се – когато ножът опре до кокала, всичко е позволено. Вече не би ни изненадало, ако Реформаторите я отсвирят и Минка излезе като кандидат-управник от АТАКА.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене