ГРАДЪТ: Ето го списъкът от болни хора, с който лидерът на ДСБ – Гоце Делчев, доктор Аврамова търгува с влияние?!

ПОТРЕСАВАЩАТА ИСТИНА – ХОРА СЪС СЕРИОЗНИ ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ, ХОРА НА ХЕМОДИАЛИЗА ТЪРГУВАНИ КАТО СТОКА ЗА ЛИЧНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ЕДИН МЕДИК -ПОЛИТИК…..

БЕЗПОЩАДНО – ДНЕС ЦЯЛАТА ИСТИНА САМО И ЕДИНСТВЕНО ВЪВ ВЕСТНИК „ГРАДЪТ“!

Катерина АНГЕЛОВА

Миналата седмица в рубриката на вестник „Градът“ – БЕЗПОЩАДНО нашият колега Евгени Петров разкри пъклените замисли на двама представители на Реформаторския блок в град Гоце Делчев да се облагодетелстват и овластят с постове, разкри политическия им пазарлък с определена политическа централа и конкретните им искания за постове и служби. В хода на това негово разследван беше споменат интересен „списък“, с който транспортният бос доктор Елена Аврамова и лидер на ДСБ – Гоце Делчев, обикаля от лоби на лоби в местната политика и търгува с влияние. След дълго ровене и съдействие от ръководството на Здравната каса – Благоевград, разследващият екип на вестник „Градът“ се добра до въпросния списък и целият редакционен съвет реши единодушно да го публикуваме. Знаем, основната критика, която ще падне върху нас, е защо ползваме списък с болни хора, за да „компрометираме“ един политически лидер? Знаем, че Аврамова ще проходи всеки един квадратен сантиметър из града и определени офиси, за да се прави на „жертва“, но замислете се – кой е истинският престъпник – този, който го върши или този, който го оповестява? Политическият елит на град Гоце Делчев знае, че във всяка една наша дума в изнесената днес версия има истина и най-лесният начин това да се установи е като се провери и разследва. Ето защо списъкът, подкрепен с други неопровержими доказателства, още днес ще бъдат изпратени на всички компетентни органи за извършване на проверка и разследване. Нашият екип ще направи и друго, ще потърси повечето хора от списъка, за да провери притискани ли са те сега или преди да гласуват за Аврамова срещу комфорт и привилегии по време на тяхното лечение?списк14-03

Само така ще стане ясно как се влиза в общинския съвет, как се купуват камиони за транспортния бизнес, как се ходи на круизи в чужбина от болката на хората. Само така ще стане ясно колко струва един човешки живот за един доктор, и ще стане ясно, че за да те лекува Аврамова и да ти помогне, трябва да гласуваш за нея. Списъкът с пациенти се пази в редакцията на вестник „Градът“ и всеки, който иска, може да дойде и да види документите, с които разполагаме. Сега знаем, че срещу нас ще се изправи цялата машина на докторката с пари и влияние, за да ни запуши устата, но ние сме се подготвили и за това.

Уважаеми читатели, много е важно в период на избори да знаете кой колко струва и за какво ще ви иска гласа. Дори и да сте фенове на Радан Кънев и на Иван Костов, те няма да ви управляват в Гоце Делчев. Ще ви управлява Аврамова. Тя ще лапа „кюфтетата“ от вашите гласчета. За да ви докажем, че в думите ни се крие истината, ще ви предложим да направим заедно общ социален експеримент. Когато Аврамова и нейните съдружници в политиката, дойдат при вас да ви манипулират за гласове, питайте я едно-единствено нещо – какво направи, госпожа, за четири години като общински съветник? Дума каза ли, дело направи ли, закон прокара ли…? Искайте й отчет. Да видим какво ще стане.

ВНИМАНИЕ!!!

Понеже знаем че стандартно злите езици и поддръжници на такива организми като Аврамова и нейните политически съдружници ще ни обвинят във всички земни медийни грехове и понеже Аврамова се крие като щраус от медиите като цяло и за да докажем, че тези обвинения са безпочвени, цялата медия декларира пред читателите си, че дава цяла страница в следващия брой на доктор Елена Аврамова да се защити. Определили сме стр. 3 на вестник „Градът“ и я предоставяме безвъзмездно на Аврамова да отговори за камионите, за списъците, за политическите пазарлъци за намеренията да става болничен шеф и пр. За да гласувате за някого, трябва да знаете, кой е и колко струва.

Докторке, в политиката се изисква смелост и доблест. Покажи, че я имаш и ела в редакцията на вестник „Градът“ и ни отговори на въпросите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене