ГРАДЪТ: ПОРЕДНОТО БЕЗУМИЕ НА ФИРМА ДИНАМО Е ФАКТ! ТОЗИ ПЪТ МИШЕНА Е ГРАД ХАДЖИДИМОВО…

Преди няколко дни на редакционния ни имейл се получи този сигнал:
„Здравейте, проверете, ако можете, докога фирма Динамо Г. Делчев ще се подиграва с пътниците за Хаджидимово. Днес има автобус, утре няма и т. н. Ако не могат да обслужват линията за Хаджидимово, да не го правят. Благодаря Ви“.
Нас от вестник „Градът“ ни заболя ръката да пишем за нередностите и проблемите, създадени от фирма „Динамо“ и некадърното управление на нейния алкохолизиран управител. Няма смисъл вече да припомняме случая с Гергана от Гърмен, която пострада заради престъпното безхаберие на служители на фирмата и нейния управител. Излишно е да припомняме и имотните афери на пияния директор.
Иска ни се да вдигнем и ние ръцете и да заявим, че наистина има хора като този управител, които законът не ги лови, но няма да го направим, защото все пак сме най-четеният вестник в региона. С риск темата да бъде вечна ние няма да спрем да ровим и да нищим скандалната дейност на фирма „Динамо“ и не защото се надяваме да се активират институциите – напротив. Просто ще алармираме, за да предпазим хората от тяхната дейност. Един да спасим и друг да насочим – за нас ще е много.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене