„Марек” приключи лагера с победа срещу „Беласица”

Марек„Марек” спечели с 3:2 срещу „Беласица” в последната си контролна среща от лагера в Сандански. Двубоят се игра на терена на с. Вълково, като през всичките 90 минути дупничани имаха превъзходство, но допуснаха и някои грешки в защита, съобщава DenNews.bg.

„Марек” поведе много бързо с 2 гола. Още в 6-ата минута на мача Александър Манолов успя да открие резултата в полза на професионалния тим за 1:0. След още само 5 минути Еньо Кръстовчев реализира дузпа за да покачи на 2:0. В 20-ата минута „Беласица” намали на 2:1 с попадение на Краси Шапкаров. Петнайсетина минути по-късно Еньо Кръстовчев заби втория си гол в мача, с което резултатът стана 3:1.

На почивката бяха извършени по няколко смени в двата отбора, а качеството на игра спадна. Все пак обаче Бела стигна до ново попадение, като в 85-ата минута Малечканов бе най-съобразителен и промуши топката в мрежата на „Марек”, оформяйки крайното 3:2.

Следващата проверка за дупнишкия тим е на 18 февруари, а съперник ще бъде отборът на „Верея”. Спарингът най-вероятно ще се състои на терена в комплекс „Царско село” в София. Предвидена е и контрола с „Пирин” Разлог седмица преди подновяване на първенството в „Б” група.

От фен клуба на „Марек” пък за пореден път призоваха запалянковците да подкрепят по-активно любимия си тим по пътя му към завръщането в елита.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене