Изборно време е! Доктор Фидошев с театър и мръсни игри отново се опитва да се върне на бял кон в болницата на Гоце Делчев?

Репортер на информационна агенция www.toppresa.com се добра до информация за проведена среща между кмета на град Гоце Делчев г-н Врадимир Москов, комисията по здравеопазване към общината, ръководството на болницата в Гоце Делчев с инпровизиран инициативен комитет от двадесетина души, които искали от властимащите да върнат на работа скандално известният доктор Феодор Фидошев в болницата.

На въпросната среща инициативният комитет, заявил готовност от протести и крайни действия ако Фидошев не бъде върнат на работа като хирург в болницата. Както е известно „именитият“ хирург, беше изгонен от МБАЛ “ Иван Скендеров“ след серия от скандали и преместен в държавната болница на град Разлог. Само за няколко седмици и от там вдигнаха ръце срещу него, уволниха го и той продължи да се лута и да си търси работа. Сега по наша информация и събрал двама трима свои пирятели, които пък повлекли по няколко свои и така е създал инпровизирания инициативен комитет за да притиска властта да го върне на работа. Номерът е ясен. Изборно време е . Сега политиците са свърхчуствителни към обществени проблеми и Фидошев изкувствено се опитва да ги създаде. Наш репортер разполага с информация, че както има инициативен комитет за защита, така в Гоце Делчев се създава съюз срещу назначението на Фидошев. Имаме информация че той скоро време ще си подаде молба за назначение и тогава въпросният съюз ще реагира. В медицината не е важно само да умееш да работиш, а още по важно е да умееш да работиш в екип. Цялото хирургическо отделение в МБАЛ „Иван Скендеров“ е настръхнало срещу намеренията на Фидошев да се върне на бял кон и дори чуваме за поставяне на ултиматуми – или той или ние. Странно е и друго, как така в състава на „иницативният му комитет“ няма нито едно медицинско лице подписало се в негова защита. Не е време за напрежение в болницата, сматаме от своя страна ние от местната медия. В крайна сметка не можем да разиграваме институциите, заради егото на един бил той и специалист. Когато идеш на много места и навсякъде не те искат и вдигат ръце от теб, значи проблема не е в хората а в самия теб. Но фидошев видимо воден от репликата на бай Ганьо “ или аз съм се пообъркал или цяла Прага е полудяла“ продължава да търси личната си справидливост , на крилете на политическата интрига. Непристойно е.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене