Удар на дупнишката автомафия: Свиха БМВ-то на бизнесмена Христо Йорданов

20150712.ugxhpjllrv

Потърпевшият не могъл да повярва, че колата му е задигната, тъй като имало всички предпазни механизми срещу кражба

БМВ-то на бизнесмена Христо Йорданов, производител на мебели, е откраднато. Той паркирал автомобила си пред блок 13 на ул. „Антим I“ в Дупница, където живее. В петък сутринта останал неприятно изненадан, след като БМВ-то го нямало пред блока. Бизнесменът не могъл да повярва, че колата му е открадната, тъй като имало всички предпазни механизми срещу кражба.Христо Йорданов веднага алармирал на тел. 112 за откраднатия автомобил, който е син металик.

Пристигнали криминалисти от РУП – Дупница, които огледали мястото, където е бил паркиран автомобилът, за да търсят следи от крадеца. Привиквани са на разпит криминалнопроявени лица, свързани с кражби на автомобили, и ги разпитали къде са били в нощта на кражбата и дали имат алиби. Все още няма заподозрени лица, съобщиха от полицията.

В Дупница върлува банда крадци на скъпи коли. Набелязват си автомобилите, крадат ги и за няколко часа ги разглобяват на части в някой гараж или ги изкарват извън страната.

Само преди дни – на 20 юни, беше откраднат джип „Ауди Q7” на зетя на бившата общинска съветничка в Дупница Емилия Червилова – Костадин Иванов, паркиран пред блока, в който живее в жк „Бистрица“. Джипът също не е открит.

И двата автомобила са обявени за общодържавно издирване. /www.blitz.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене