„Пирин“ Разлог би „Септември“ в Симитли

Пирин-Разлог

Отборът на „Пирин“ Разлог победи „Септември“ Симитли с 1:0 в контролна среща, която приключи преди минути. Това бе втора поредна контрола за отбора от Разлог за последните 24 часа, след като вчера у дома „Пирин“ победи и „Вихрен“ Сандански с 3:1. Единственият гол в мача вкара Цветан Варсанов в 26-та минута, след добавка от близо. Най-напред той нацели страничната греда, но при добавката се коригира и отбеляза. За отбра от Разлог въобще не се появиха в игра опитните Борис Кондев, Йордан Юруков и Николай Димиров.

„Септември“ Симитли вкара по един гол и в двете полувремена, но и двете попадения бяха отменени заради засади. Особено дискусионен бе отмененият гол през второто полувреме на Дани Дюлгеров. Той получи топката от съперников футболист при опит за шпагат на играч на „Пирин“ Разлог, но помощник-реферът се обърка и подведе главния съдия Стефан Апостолов.

Наставникът на „Септември“ Спас Стоименов отново използва два различни състава в двете полувремена. Много е вероятно това да се окаже и последната предсезонна контрола за отбора от Симитли, след като неделният мач с „Локомотив“ в Пловдив пропадна.

Автор: Стефан Дамянов, E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене