Структурата на Жени ГЕРБ – Благоевград номинира ново общинско клубно ръководство

JGERB-2Структурата на Жени ГЕРБ – Благоевград проведе отчетно-изборно събрание, на което бяха направени номинации за избор на ново клубно ръководство. Гости на събранието бяха областният координатор на ПП ГЕРБ и народен представител Даниела Савеклиева, областният координатор на ЖГЕРБ Адриана Мелниклийска и общинският ръководител на партията в Благоевград Йордан Андонов.

 

„Преди повече от 6 години в Благоевград учредихме съсловната организация Жени ГЕРБ с много хъс, ентусиазъм и амбиции. През тези години преминахме през не малко трудности и битки, имахме върхове и спадове, но заедно превърнахме Жени ГЕРБ-Благоевград в най-активната организация с оригинални инициативи и идеи в помощ на другите, с голям отзвук в местната общност”, заяви Даниела Савеклиева, доскорошен областен ръководител на съсловната организация. Тя отчете дейността на структурата от създаването й през 2008 г., като припомни едни от най-значимите инициативи и превърналите се в традиционни през годината събития, насочени към децата и в помощ на възрастните хора.

 

В събранието участваха 70 жени от Благоевград, които направиха пет номинации за общински клубен ръководител, две от предложените дами си направиха отвод и така на гласуване бяха подложени три кандидатури. За общински клубен организационен секретар бяха направени четири номинации.JGERB-1

 

Предстои новото клубно ръководство да бъде утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене