Криско и Спенс се бият в ефира на BG MUSIC CHANNEL

ВГ МУЗИКА ТОП 20

Двамата рапъри ще се съревновават в новата музикална класация BG MUSIC TOP 20

BG MUSIC CHANNEL – най-младата телевизия, излъчващата само и единствено българска популярна музика, стартира музикална класация. BG MUSIC TOP 20 ще показва кои са най-харесваните родни видеоклипове в ефира на телевизията. Водещ на чарта ще бъде Лазар Вълчев от бившата група „032”.

Лазар Вълчев

В събота, 15 февруари от 18 часа, ще се излъчи пилотният брой, в който зрителите ще могат да видят предложенията за седмицата, от които да избират за кого да гласуват. Класацията ще бъде активна в събота, 19.00 часа след първото издание. Сред първите артисти, включени в класацията са Б.Т.Р, Остава, Михаела Филева, Криско, Спенс и Deep Zone

Целта на класацията е да даде възможността на зрителите на телевизията със своя глас да избират своите видеоклипове – фаворити и да ги подреждат в класация.

Всяка седмица екипът на BG MUSIC CHANNEL ще селектира 5 нови предложения съобразно правила и критерии, формулирани в официален  регламента на класацията. От тях зрителите ще избират 2 нови видоклипа за влизане в класация като по този начин  стават основен двигател за функционирането на  класацията.

BG MUSIC TOP 20 ще бъде с изцяло интерактивен характер. Гласуването ще се извършва в официалния интернет сайт на телевизията – www.bgmusic.tv.

Гласуването приключва всяка сряда в 00.00 часа и ще стартира отново в събота в 19.00 часа.

Премиерата на всеки брой се излъчва на в събота от 18.00 часа с повторения в неделя от 16.00 часа и вторник от 19.00 часа.

За BG MUSIC CHANNEL:

BG MUSIC CHANNEL започна излъчването си на 1 юни 2013 г. в 00.00 ч. с видеоклипа на емблематичната  песен “Моя страна, моя България” на Емил Димитров.

Програмата на телевизията включва единствено и само българска поп, рок, хип-хоп, R&B, естрадна и клубна музика.  Медията обединява в своя ефир стиловото разнообразие на българската музика, като представя и подкрепя, както утвърдени, така и начинаещи артисти.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене