Богата музикална програма, заря и кръшни хора за празника на Брежани

_thumb

Стотици жители и гости на община Симитли и село Брежани изпълниха площада за празника на селото. Музикалната програма започна с изпълненията на самодейни състави от село Брежани, малки певици в хор изненадаха публиката със зашеметяващи изпълнения.

Един от най-обичаните фолклорни изпълнители- Кирил Костов накара хората да станат и да извият кръшни хора пред сцената на площада. Кметът на Брежани Благой Стефанов се обърна към всички гости с приветствено слово и благодари на кмета на Община Симитли Апостол Апостолов за богатата програма и за това, че толкова години прави всичко по силите си да променя облика на общината и съставляващите я села.

Снежина Андреева продължи да поддържа тонуса и настроението на празнуващите с хитовете на македонската музика. Под ритмите на поп-фолк музиката младежите не спряха да танцуват, когато на сцената излезе Теди Александрова и нажежи обстановката. Тя успя да направи истинско шоу и допълни празничната програма с чар и присъствие. Празнична заря озари небето над Брежани и повдигна адреналина на всички празнуващи.

Утре, 29-ти юни, когато е църковният празник Петровден, в 13:00 часа в центъра на селото местните ще се съберат на обща трапеза с курбан за здраве и празнична света литургия.

www.struma.com

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене