Дни след новината, че ще е кандидат кмет от ПП ГЕРБ на град Гоце Делчев, народният представител Георги Андонов ексклузивно пред вестник ГРАДЪТ: Ще направя всичко възможно да получа доверието на хората!

георги андонов

Те трябва да осъзнаят, че Гоце Делчев има нужда от промяна!

Интервюто взе
Веселин СТАМЕНОВ

Областната организация на ГЕРБ в Гоце Делчев е взела решение да номинира народния представител Георги Андонов за кандидат-кмет на община Гоце Делчев. Това е станало на разширено събрание на организацията в Благоевград,
писа сайта www.toppresa.com пръв в началото на седмицата. Очаква се този петък кандидатурата му да бъде утвърдена по време на общото събрание в Гоце Делчев, уточни самият Андонов пред вестник „Градът“. Той заяви още, че в петък ще бъдат номинирани и кандидатите за кметове за населените места в общината. Андонов заяви, че се надява за предстоящите местни избори в Гоцеделчевско предизборната кампания да е силна, оспорвана и коректна. „Рано е да се говори каквото и да е. Все пак очаквам и думата на моите съпартийци в петък. Но при такова доверие няма как да не приема ангажимента да се боря за кметския пост на град Гоце Делчев. Уверявам всички, които ми гласуваха доверие и всички гласоподаватели в общината, че ще направя всичко възможно да затвърдя и да спечеля тяхното доверие. Град Гоце Делчев има нужда от промяна. Изразявам огромната си благодарност за доверието и твърдо заявявам, че осъзнавам отговорността, с която заставам пред моите съграждани като кандидат-кмет“, заяви Георги Андонов специално за вестник „Градът“, като обеща в скоро време да даде подробно интервю за медията, в което да разкрие всички планове, програми и концепции за битката за местната власт в град Гоце Делчев.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене