ОФК „Пирин“ е финансово обезпечен

Пирин - Благоевград

Ръководството, служителите и футболистите от ОФК „Пирин“ излязоха с декларация по повод твърденията, тиражирани в публично пространство, че клубът е във финансов колапс. В нея се казва:

„Уважаеми привърженици на любимия ни Пирин,

Категорично бихме желали да ви уверим, че подобен казус към момента не съществува. ОФК „Пирин“ е финансово обезпечен и задължително ще преследва поставената цел – влизане в професионалния футбол, нещо в което нито един от нас не се съмнява.

Спекулирането и нагнетяването на излишно напрежение в редиците ни е абсолютно необяснимо и най-важното безрезултатно. Отборът в момента представлява един изключително сплотен и задружен колектив, в който на всеки е ясно каква е целта и как трябва да се постигне.

Абсолютен факт е, че ОФК „Пирин“ запази изцяло ядрото си от изключително опитни, талантливи и перспективни футболисти, а дори и се подсили сериозно в отделни звена, което само по себе си говори за една стабилност във всеки един аспект от съществуванието на клуба. Още повече, вече се мисли и за закономерния според нас резултат – участието на Пирин в професионалния футбол през следващия сезон.

Бихме желали да изразим и силната си благодарност за гласуваното доверие, както и за осигуреното спокойствие за съществуванието на клуба към Община Благоевград и в частност към кмета Атанас Камбитов, като обещаваме, че ще направим всичко по силите си за осъществяване на поставените цели.

Не на последно място искаме да се обърнем и към феновете, доброжелателите, а дори и към тези, които се стремят по един или друг начин да внасят напрежение в отбора – елате на стадион „Христо Ботев“ за първияофициален мач на 23 февруари и подкрепете Пирин – лицето на спорта в Благоевград.

Колелото ще се завърти отново и Пирин е на път да бъде пак там, където му е мястото. За целта имаме нужда от всеки един от вас!“

 

С уважение футболисти, ръководство и служители на ОФК „Пирин“ ЕООД Благоевград

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене