Хиляди пяха на концерта на „The Voice” в Благоевград

615koncert-the-voice-blagoevgrad-2014-publika2Хиляди благоевградчани пяха на площад „Георги Измирлиев” заедно със звездите на Радио и телевизия „The Voice”. Събитието събира за втори път едни от най-добрите родни изпълнители в Благоевград, който продължава да се утвърждава като любимо място за хиляди любители на БГ музика.

Тази година лятното турне на „The Voice“ стартира именно от областния център на Пиринско. Пред хилядите събрали се на централния площад любимите изпълнители Михаела Филева, Криско, Жана Бергендорф, Сантра и Кристо, Моисей, Пламен и Иво, Pavell и Venci Venc’, Лора Караджова, 100 Кила и DJ Doncho дадоха старт на обиколката си из страната.

В началото Пламен, Иво, Pavell & Venci Venc’ стартираха с 24/7 и показаха, че всичко може да е добре. Жана и Моисей изпяха най-новата си песен – „Още малко време“.

„Да бъде лято“ изпя Лора Караджова и сякаш моментално температурите на площад „Георги Измирлиев“ се повишиха.

Сантра подлуди феновете с „Аромата ти“ и „Късно е за романтика“, след което последва и една от изненадите на концерта. Михаела Филева избра от публиката късметлийката Вики, която получи шанса да се снима с любимата си изпълнителка на сцената.

Публиката на концерта след това бе завладяна от Криско, който след като изпя „Бийтът“, представи и другата изненада на концерта – Гери Никол. В Благоевград двамата изпяха за първи път на живо „Ела и си вземи“.

Снимка: blagoevgrad.eu

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене