„Хубавата Елена“ разпали война в Стопанския двор на Симитли: Мъж защити честта на жена си пред мераклия за секс, пребиха го зверски

trima-prebiha-policaij-v-ciganskata-mahala-v-septemvri-304708Съпруг бе пребит зверски тази нощ след скандал за жена, инцидентът стана два часа след полунощ. 40-годишният мъж бил на работното си място в Стопанския двор на Симитли, когато негов съгражданин дошъл да се поразговарят.

Пийнали и от дума на дума станало въпрос за съпругата на 40-годишния, опонентът замесил любимата Eлена му в интрига и бил категоричен, че ако й поиска тя ще се отдаде и на неговите любовни ласки. Това вбесило съпруга, който скочил и ударил интриганта с юмрук в лицето и последвало отмъщение, при което съпругът защитил семейната чест отнесъл як бой.

Рано тази сутрин той постъпи в Спешно отделение на МБАЛ -Благоевград с окървавено лице и спукано тъпанче от ударите на противника. Лекарите обработили раните си и го пуснали да си върви. Разбира се побоят е бил гарниран с голямо количество алкохол.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене