Жардим: Бербатов е сред най-великите, с които съм работил

бербатов
Н
аставникът на Монако Леонардо Жардим се изказа повече от ласкаво за бившия си възпитаник Димитър Бербатов. Българинът си тръгна от Княжеството със свободен трансфер в началото на месеца, след като не му беше предложено удължаване на договора, пише gong.bg. От ръководството на „монегаските“ обявиха, че причината за раздялата с ветерана е високата му заплата и насоката за подмладяване на състава. А по всичко личи, че той е оставил повече от отлични впечатления в треньорския щаб.

Сега кариерата на Бербо може да продължи в Олимпиакос и от гръцките медии веднага се свързаха с португалския специалист и го потърсиха за мнението му за качествата на българина. И Жардим не спести похвалите си.

„Бербатов е страхотен професионалист, един от най-добрите техници, с които някога съм работил и определено е един от малкото такива в света. Мисля, че ако Олимпиакос го вземе, ще направи добър трансфер и феновете ще са щастливи“, сподели Жардим за гръцките медии.

 

Дали ще се стигне до сделка между Олимпиакос и Бербатов, би трябвало да стане ясно съвсем скоро. Другите опции пред нападателя са Англия и оферта от арабския свят.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене