Димитър Бербатов: Васил Божков е единственият вариант за спасение на ЦСКА

112486-berbatov

Голямата звезда на българския футбол Димитър Бербатов обяви в ексклузивно интервю за „24 часа“, че евентуалната положителна развръзка около завръщането на Васил Божков като собственик на клуба е единственият шанс за спасение.

Попитан дали човек като Божков е първата и последна надежда за „червените“, Бербатов заяви:

„Лошото е, че изобщо се говори за спасителен план за клуб като ЦСКА. Но, за да отговоря на въпроса ти, мисля, че той е единственият вариант. Ако човек като него прецени, че си заслужава да се ангажира пак с ЦСКА, мисля, че ще го направи на базата на това, че ще е преценил всички плюсове и минуси. Ще вземе предвид задълженията, които трябва да се изплащат. И като сериозен бизнесмен, какъвто е, ще вземе правилното решение. Футболът вече е бизнес, а човек като Васил Божков ще знае как да постъпи в тази ситуация и да вземе правилното решение. А и от това, което чувам, всички цесекари искат да се стигне до варианта Васил Божков пак да се завърне начело на ЦСКА.“

 

Димитър Бербатов бе продаден от ЦСКА на „Леверкузен“ по времето, когато Божков бе собственик на столичния гранд, и така направи голямата крачка към върховете на световния футбол.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене