Свържете се с нас

Таблоид

Елена ли ще спечели „Мастър шеф“ ? Баща и вече рекламира в хотела си новото и гурме меню!

Публикувано

на

Image_4754088_128Елена Петрелийска от Хаджидимово ли ще спечели „Мастършеф“? Баща и Александър Петрелийски, на който собствените съграждани са му сложили прякора “ Киселия г..з“, вече усилено рекламира новото гюрме меню в хотела си “ Петрелийски“ в гърменското село Огняново. Рекламни агенции от град София с които информационна агенция www.toppresa.bg, има отношения ни позвъниха с цел проучване на въпросния бизнесмен който обикаля от офис на офис в столицата и рекламира хотела си казвайки – там ще готви победителката от „Мастършеф“ дъщеря ми Елена… менюто вече е от нея, храната ще се готви по нейни рецепти… “ Така Сашо Петрелийски – Киселия, легитимира в голяма степен достоверността на слуховече ще шоуто е нагласено и щерка му ще спечели, нещо което всички елетронни медии в интернет пророкуваха на база изтекла информация. На всичкото отгоре Петрелийски вече обикаля пак от банка на банка да търси пари за да отвори луксозен ресторент на щерка си в София. 24-elena5-resize660 (1)

коментара

Таблоид

УЧИТЕЛ И УЧЕНИЧКА ОТ СУ-САТОВЧА С НАЦИОНАЛНИ НАГРАДИ ОТ КОНКУРС НА ФОНДАЦИЯ „БЪЛГАРСКА ПАМЕТ

Публикувано

на

Вчера , на официалната церемония по награждаването  в Благоевград ,учителката  Райка Славчева и ученичката Мира Арнаудова от 8-„б“ клас на СУ Св. Св. „Кирил и Методий“ в Сатовча бяха удостоени с национални награди и грамоти от ученическия конкурс „Героите не се забравят – XI Македонска дивизия и 115 години от подвига на Радон Тодев и неговата чета“, организиран от Фондация „Българска памет“, Общински съвет по наркотични вещества – Благоевград, Община Благоевград, РУО – Благоевград и Община Банско.

Община Сатовча и училище Сатовча за пореден път  имат повод за гордост след като станаха ясни  резултатите и от този национален  конкурс.

Ученичката Мира Арнаудова зае второ място в категорията писане на стихотворение, а неин консултант бе класният й ръководител – г-жа Райка Славчева.И двете получиха специални  поздрави от председателят на ОбСНВ, д-р Теменужка Любенова  от заместник областния управител  Иван Стоянов и от  представители на РУО – Благоевград.

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Собствениците на магазин “Албена“ облякоха с нови топли грейки , палта и обувки настанените в Центъра за възрастни с умствена изостаналост потребители

Публикувано

на

Истинско коледно настроение  се завихри   днес и в Цнст –Гоце Делчев . Потребителите на Център за настаняване от семеен тип, за пълнолетни лица с умствена изостаналост в Гоце Делчев бяха истински зарадвани от невероятните коледни подаръци които им поднесоха собствениците на магазин „Албена „ в града – Александър и Албена Тюмбелекчиеви .

Двамата бизнесмени с големи сърца за предстоящите светли Коледни празници подариха на всички потребители от центъра топли грейки , палта и обувки които бяха облечени от тях на момента с голяма радост и признателност .

За истински човешкият жест към потребителите на центъра, ръководството и  колективът на социалната институция благодариха и пожелаха на  дарителите Албена и Александър здраве и благословение през новата 2019 година.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

декември 2018
П В С Ч П С Н
« ное.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

ПОПУЛЯРНИ