Фотомоделът Катрин Иванова ексклузивно пред Топ ПРЕСА: Чувала съм всякакви клюки за себе си, дори че съм любовница на баща ми!

Ровя си се аз из фейсбук-а и гледам в профила на една моя приятелка Катрин Иванова, снимка от най-новото благоевградско кафене L’Opera, на снимката тя позира с вестник Топ Преса. Катрин от доста време живее с родителите си в Лондон и не знаех, че е тук.
Зарадвах се много и ѝ позвъних веднага. Тя ме покани в нейната къща, седнахме в двора, за да си поговорим:

Katrin
Защо си в България?
– Аз по принцип се прибрах, защото завърших вече и мисля да си остана тук. Аз завърших телевизия така и мисля, че тук имам бъдеще. Имах няколко оферти за Нова телевизия, но първо ми трябва малко стаж.

Защо при положение, че толкова много хора искат да заминат, а ти имаш тази възможност, родителите са ти там а ти искаш да се върнеш в България?
-Ами, защото явно съм някакъв родолюбец, не знам. Не ми харесва там. Не можах да свикна 6 -7 години бях там и разбрах, че не е моето място. То на никой не му се седи там просто няма възможност, според мен да стоят тук. Аз ще пробвам и ако нищо не става и аз ще се върна. Там е най- лесно въпроса е да пробваш тука какво се случва.

Как са хората там по- студени ли са от нас или..?
– Ами не. Хората там са много топли. Винаги те поздравяват никой не те подминава. Никой не злобее, никой не е комплексиран. В смисъл такъв никой не гледа на другия в паничката. Всичко си е точно и винаги са готови да ти помогнат, което е най-важното, а и най -интересното е, че там българите се отбягват. Ако кажеш на българин, че си българин ти въобще за него си никой, докато други чужденци винаги ще ти помогнат. Не знам защо е така? Вместо, като сме там да си помагаме да се подкрепяме кой с каквото може…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене