Делегация от Серес посети социални институции в Петрич по европроект

109838-proekt-petrich

През месец май гръцка делегация от общинско предприятие за комунални услуги на община Серес, (К.Е.ДИ.С.), водена от президента на К.Е.ДИ.С. г-н Рампотас и зам.-кмета на община Серес, г-н Георге Дукас, посети община Петрич в изпълнение на проект „Да научим повече-сътрудничество и обмяна на опит”, Договор: BG051PO001-7.0.07-0163-С0001, ОПРЧР, с бенефициент община Петрич.

Представителите на партньорската организация от Серес посетиха различни институции, провеждащи социална политика – Бюро по труда град Петрич, Дирекция за социално подпомагане Петрич, Дневен център „Слънце” за деца със специални нужди, Дневен център „Надежда ” за възрастни със специални нужди. Гостите се запознаха със социалните дейности и с практиките и проектите на местната администрация, обмениха се идеи за бъдещо сътрудничество и бъдещи съвместни идеи.

 

Този документ е създаден в рамките на проект „Да научим повече – сътрудничество и обмяна на опит”, който се осъществява с

финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2007-2013 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Петрич и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.

_____________________________________________________________________________________________________________

 

Инвестира във вашето бъдеще!

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене