Свържи се с нас

Политика

Нова сензация в Топ Преса!

Публикувано

на

cvetelin_kanchev“ Вчера аз спрях колите и автобусите от Благоевград, Петрич и Сандански с роми тръгнали за бунт в Гърмен…“ това заяви специално за информационна агенция www.toppresa.bg лидерът на партия ЕВРОРОМА, Цветелин Кънчев произвеждайки най – сензационната новина по скандала. Както ние и редица медии писахме, доста роми от областта са се разпалили по скандала в гърменското село Марчево от вчера, където след свада текна и българска и ромска кръв по асфалта а случката,ТУК който за щастие се размина без жертви ,разпали протести и блокиране на пътища. Репортер на информационна агенция www.toppresa.bg, пръв и единствен се свърза с лидера на партия ЕВРОРОМА, господин Кънчев който е наш приятел за становище по темата.  Той потвърди новината в медиите че е в благоевградска област е назрявал бунт от страна на ромите главно в Благоевград, Петрич и Сандански в подкрепа на ромите в Гърмен, но за щастие благодарение на него и на лидера на партията в Санднаски, общинският съветник Тони Ангелов опасният процес е бил овладян. “ Не трябва по никакъв начин да се пречи на полицията. Тони дори се беше запътил към Гърмен, но в движение взехме заедно решението да не подсилваме напрежението и да оставим правоохранителните и правораздавателните органи да си свършат работата. Накрая искам да кажа само едно – че в конфликт на нямащи и имащи, губещи са имащите щото има какво да загубят, ето защо не бива да има напрежение и саморазправи. “ Добави още лидерът на ЕВРОРОМА специално за Топ Преса – медията пред която проговори пръв за скандала. Утре сутрин ще бъде в Би Ти ви.

Цветелин Кънчев е приятел на Топ Преса още от самото и създаване.

Цветелин Кънчев е приятел на Топ Преса още от самото и създаване.

коментара

Политика

toppresa.com диктува политическите събития! Елезов пуска мюре за лидер на АБВ- уплаши се!

Публикувано

на

Росен Николов – спортист, това е спряганото име за областен лидер на АБВ, след като политикът – провал Владимир Елезов, даде заден за поста. toppresa.com е единствената медия, кото осветли пъклинети замисли на Елезов да опрявлава, почти не съществуващата организация на областно ниво. В крайна сметка – ние го разбираме, кой иска да стане лидер на шепа хора, претендиращи че са областна структура на партия? Маневрата доказва едно – toppresa.com диктува политическите събития в района, защото изяснява и разкрива намеренията на местните политици. Задкулисните им действия и игри. Колкото и да лаят и да се правят на ощипани Елезов и малкото м упоследователи рано или късно ще признаят че АБВ в югозапада не съществува на практика. Ако те не го направят ще го нваправят изборите догодина. Ето от къде, променихме намерението на Елезов да стане областен лидер на умиращото АБВ.

Смях в залата! Събират зорлен 50 – тина души да изберат Владо Елезов за лидер на АБВ – Пиринско този петък!

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО

ВИДЕО

Скочиха цените на таксиметровите превози в Гоце Делчев! ВИДЕО

Публикувано

на

По получено писмо от 12 декември 2017 в общински съвет Гоце Делчев от сдружението на таксиметровите превозвачи с искане за промяна цените на таксиметровите превози на територията на общината, на днешното заседание на местния парламент, съветниците удовлетвориха искането на превозвачите. С един против и един въздържал се, бе прието следното изменение на досегашните цени на превозите: Дневната тарифа за километър от 75 ст., става на 95 ст. А тарифата за нощният превоз от 95 ст. скача на 1 лв. и 25 ст за километър.

Увеличението на цените на таксиметровите превози, превозвачите мотивират с увеличаването на минималната работна заплата, недоброто заплащане на нощния труд на шофьорите, увеличението на цените на горивата и въвеждането на несъществуващият до сега данък за таксиметровите превози.

коментара

ПРОДЪЛЖЕТЕ С ЧЕТЕНЕТО
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2018
П В С Ч П С Н
« мар.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ