Вижте любовния си хороскоп за най-романтичната седмица

зодии

В седмицата, в която емоциите и романтиката взимат превес, няма да липсват и леки разочарования. Въпреки тях, шансовете са на страната на любовта, затова не пропускайте най-романтичния празник „Свети Валентин“.

любовен хороскоп

Овен

През тази седмица вие ще сте романтично настроени, но не само заради празника на влюбените, а защото пълната Луна, която се очаква в края на седмицата ще допринесе за романтичното ви настроение. Ако се срещате с някого, ще усещате, че това е истинската любов. Ако в момента нямате половинка до себе си, може да почувствате емоционален копнеж да обичате отново. Вместо да се самосъжалявате, организирайте си някакво мероприятие с приятели, защото има шанс да срещнете нова любов.

Телец

Романтиката ще бъде приоритет за вас в началото на седмицата. Във вторник е възможно да се почувствате разочаровани от партньора ви, особено ако сте очаквали да ви подкрепи по отношение на вашите професионални цели. Замислете се дали половинката ви просто не желае най-доброто за вас. За някои представители на зодия Телец в тази седмица може да е специалният момент, в който ще представят половинката на семейството си.

Близнаци

В професионално оитношение сте леко разсеяни, но може би това се дължи на романтичното ви настроение. За тези, които нямат партньор, в петък вечер може да се отдаде възможност за забавен разговор с някоя интересна личност и това да направи вечерта вълнуваща. Ако имате любим човек до себе си, разменянето на картички за „Свети Валентин“ ще е по-скоро размяна на поетични настроения. Уикендът се очертава сексуално горещ.

Рак

Във вторник е възможно да се почувствате безнадеждно разочаровани по отношение на любовта. Вашата половинка има нужда от малко лично пространство. Не бъдете свръхчувствителни. Опитайте да поговорите с половинката си, защото тя или той може да има проблеми с доверието към вас, които трябва да преодолее. Не се отказвайте от романтиката в края на седмицата.

Лъв

Когато става въпрос за любов, Лъвовете винаги искат да блеснат. Пълната Луна тази седмица ви дава възможността да разгърнете сърцето си. Внимавайте с подаръците за „Свети Валентин“ и не пропускайте да организирате романтична вечеря, която половинката ви да помни дълго време.

Дева

Някои от представителите на зодия Дева е възможно да изпитват страх от отхвърляне на любовта им и това да е причина да обичат тайно. Не се затваряйте в себе си, така никога няма да разберете какви са шансовете ви. Бъдете смели. Ако имате половинка до себе си, дайте свобода на романтиката и се постарайте повече в организирането на изненада за празника на Свети Валентин.

Везни

Възможно е някои от вас да се почувстват разочаровани в любовта в началото на седмицата. До средата на седмицата не избързвайте с покупката на подаръка за Деня на влюбените, защото преценката ви може да се окаже неправилна. В петък вече ще сте се подготвили на ниво за романтичната вечер.

Скорпион

Задълженията в работата и дома са били доста интензивни и това ви действа малко объркващо по отношение на баланса между семейството и работата. Опитайте се да намалите напрежението. Не се претоварвайте през тази седмица със служебни задължения, защото това може да провали празника ви.

Стрелец

Въпреки наближаващия празник, някои от вас не са настроени романтично. Ако ви предстоят някакви важни разговори с половинката, бъдете достатъчно ясни, защото посланията ви може да останат неразбрани. Не пропускайте да отбележите и „Свети Валентин“ подобаващо.

Козирог

Някой от приятелския ви кръг може да се опита да повлияе на желанието ви да привлечете вниманието на някой, който е обект на вашето желание. Помислете дали това наистина ви е приятел или човек, който се опитва да саботира любовта ви. Ако имате половинка до себе си, вечерта на „Свети Валентин“ се очертава романтично-еротична за вас.

Водолей

Ако седмицата тръгне с леко напрежение в служебен план, не позволявайте на емоциите да вземат превес. Тези от вас, които имат партньор, ги очаква романтичен уикенд. Пълнолунието ще ви помогне да се насладите на една специална вечер. За някои от вас това може да е предложение за стъпка напред, като брак например.

Риби

През тази седмица е възможно половинката ви да реши, че криете нещо. Преди нещата да са излезли извън контрол е добре да поговорите. Ще се усещате и така сякаш имате нужда да бъдете малко време сами. За уикенда организирайте нещо романтично като например посещаване на спа център и хубава вечеря./pik/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене