Свържете се с нас

Политика

Ето кой ще бори Ил. Кръстев в Кресна, 27-годишният Ат.Махлелиев, е кандидатът на ПП ГЕРБ

Публикувано

на

атанас махлелиев

Атанас Махлелиев, е кандидатът на ПП ГЕРБ за община Кресна, той събра най-много гласове на проведеното общинско събрание на местната структура на партията, проведено на 22 май. Единодушният избор на Махлелиев и вота на членовете на местната структура показаха единство и опровергаха спекулациите за разделение в партията на местно ниво.

 

Младият- кандидат е основен претендент за поста на досегашният кмет инж. Илиян Кръстев и според запознати е сериозна конкуренция в бъдещата кметска надпревара. Ето кой е Атанас Махлелиев:

Роден е на 16.04.1989 година в гр. Кресна. Магистър е по „Дипломация и Международни отношения“, бакалавър по Теология, магистър и докторант по Психология.

Започва професионалното си развитие като стажант в „Бенч Марк Финанс“ и в Министерство на икономиката, енергетиката и туризма в сферата на външно икономическата политика. След това продължава кариерата си като брокер международни пазари във „Варчев Финанс“. Работи и като експерт в Главна дирекция „Структурни фондове“, отдел „Външни европейски програми“ в Министерство на образованието и науката. По-късно става съветник на Министъра на Образованието и Науката по европейски програми и проекти.

Отлично владее Английски, Френски и Руски език.

Кандидатурата му е изпратена в София и ще бъде одобрена от ръководството на ПП ГЕРБ, убедени са местните партийни функционери.

www.struma.com

коментара

Реклама
loading...

ВИДЕО

ВИДЕО! Очаквайте СВОДОБДНИ ДУМИ утре само на toppresa.bg!

Публикувано

на

Първото по рода си забавно, коментарно, публицистично и аналитично предаване СВОБОДНИ ДУМИ с водещ Веселин Стаменов, стартира утре петък 23.08.2019 година от 17.00 във всички фейсбук групи на медията ни и в https://www.youtube.com в канала ТОП ПРЕСА.  Не го пропускайте, щото ще бъде забавно, интересно и полезно с гарантираната марка ТОП ПРЕСА.

коментара

Продължете с четенето

Политика

Политическите партии в община Сандански постигнаха съгласие за състава на Общинската избирателна комисия

Публикувано

на

ПАРТИИТЕ СЕ РАЗБРАХА! В. Цомпова от ГЕРБ оглави ОИК – Сандански, ВМРО и ДПС със заместници, секретарят от БСП

Председателското място е за ПП ГЕРБ, едното зам. председателско е за ВМРО, второто е за ДПС, а секретарят е от БСП. Представителите на ПП ГЕРБ обявиха, че за председател предлагат Весела Цомпова от Струмяни. В. Цомпова все още е председател на Общинската избирателна комисия в община Струмяни, на която мандатът изтича след сформиране на новата ОИК. Тя трябва да предаде цялата документация на секретаря в община Струмяни Иван Секулов. От ВМРО предлагат за зам. председател адвокат Методи Димчев. Секретар остава адвокат Нели Захариева. От ДПС все още не са обявили името на втория зам. председател на Общинската избирателна комисия в Сандански. От „Атака” е номиниран за член адвокат Кичка Манова. Общинската избирателна комисия в Сандански е от 11 членове. До дни предстоят втори консултации и ще бъдат известни имената на всички членове в новата ОИК.

ЛИДИЯ МАНЕВА

struma.bg

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ