Акция в Сандански: Полиция спря и обискира един от най-крупните наркодилъри

_thumb

Един от най-крупните наркодилъри в Сандански Огнян Ш. бе спрян за проверка преди минути в района на езерото в Сандански, научи Struama.com. Група криминалисти започнаха пълен тараш на автомобила му и личен обиск в търсене на дрога. Огнян Ш. отдавна е обект на наблюдение, ще съобщим дали са намерени наркотици.

Преди време 45-годишният Огнян Ш. бе задържан с наркотици край село Ново Делчево, Тогава в лекия му автомобил „Киа Ретона”, паркиран зад бензиностанция, в района на с. Левуново, общ. Сандански. бяха намерени наркотици, които той и придружителят му направили опит да изхвърлят.

След извършения оглед на местопроизшествието и лекия автомобил, под автомобила бе открита найлонова чанта, съдържаща 5 бр. пликчета с канабис с общо тегло около 9, 32 гр. и 2 бр. пликчета с хероин с общо тегло около 3, 1 гр., а под седалката на водача е открито около 0, 2 гр. съцветие от канабис и пликче със семена. Месец преди това Огнян бе задържан с наркотици в същия район. При последвали обиски в дома му съпругата му подаде жалба за полицейски произвол и твърдеше, че ченгетата умишлено се заяждат с мъжа и без повод.

П. Петрова

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене