Днес да почерпят!

Днес е рождения ден на Златка Димитрова!

Освен красота, Златка Димитрова притежава и огромно сърце. Топ Преса желае на Злати много здраве и любов! Да продължава да вървя по пътя, взимамаики всичко добро в багажа си…

Z.Dimitrova

„Обичайно хората си правят равносметки по празници. На рождения си ден бих искала да говоря за благодарностите, разочарованията, грешките, изпитанията и победите. През изминалата година ми се случиха най-невероятни неща, символизиращи полюсни емоции. Благодарна съм за грешките, чрез които успях да науча много. Благодарна съм, че срещнах много чистосърдечни и добри души по пътя си до тук. Срещнах две много добри сърца, който винаги подринасят за каузите. Вие вече сте част от моето сърце. Благодаря ви (а как ми се искаше да спомена имената ви, но няма да го направя, знам, че това трябва да остане инкогнито, по ваше искане)
Миналата година по същото време бях с детенце…
Въпреки случилото се нещастие, смея да кажа, че Бог ми прати сили и вече съм стабилна и добре. Искам да благодаря на хората, които застанаха до мен в трудните ми моменти. На най-добрите ми приятелки Злати Демирова и Ивайла Тодорова за безпрекословната подкрепа. Щастлива съм, че моя любим е неотлъчно до мен, напук на грозните и цинични писаници и злите езици, които копнеят да ни видят разделени. Щастлива съм, че семейството ми е здраво. Горда съм, че сбъднах още една своя мечта. Фондацията ми е вече реалност и се превръща във все по-мощен и голям извор на надеждата. През изминалата година съдбата ме събра и с още две широки и добри сърца, които са неотлъчно до мен в благородните дела. Искам да благодаря и на Милен Ванчев, който се грижи за официалната ми страница, когато аз отсъствам и съм ангажирана. И на Вас искам да благодаря. Че Ви има и сте човечни, и сте добри. Поклон пред всички милостиви и великодушни хора! А аз ще продължавам да вървя по пътя си. Взимам всичко добро в багажа. Останалото не ме интересува“.

Златка Димитрова

Zl.Dimitrova

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене