Силвия Тренчева: За мен България не е майка, а мащеха

Силвия позира с Топ Преса в Антверпен, северната Белгия!

Silvia_Trencheva

Сиси, разкажи ни нещо повече за себе си…
– Родена съм и съм израснала в град Симитли, но целият ми съзнателен живот съм била някъде другаде. Ще започна от това, че през 1996 попаднах в Петрич там завърших средното си образование. След това работих 8 години в култовата механа “Воденицата”, която и до ден днешен е едно от най -известните заведения в Югозападна България.

Кого напусна България и трудно ли взе това решение?
– През 2009 година напуснах България и до днес обикалям Европа. Аз съм от малкото хора, които не са планирали да ходят в чужбина, просто така се случи. Мой приятел, който беше в Норвегия ми се обади и ми каза, че имат нужда от човек за работа, ако искам да ида при тях. Не ми трябваше много време за мислене, за да взема рещението и да замина…

Къде си работила до сега и в коя страна си се чувствала най-добре?
– Норвегия 3 години, Кипър 2 години, Обединено Кралство Англия 1,5 години, и сега съм в Белгия. Какво да ти кажа… Като пари в Норвегия ми беше най-добре. Като живот в Кипър. За мен Англия не е дестинация и това е най-неприятното ми място въпреки, че и там, бях около година и малко. За Белгия какво да кажа както винаги при мен стана случайно, но за момента се чувствам добре тук.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Silvia_Trencheva-2

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене