Кметът на Серес Петрос Ангелидис „онемя“ при вида на новата спортна зала в Петрич

_thumb

Делегация от южната ни съседка на работна среща с кмета Вельо Илиев

Работната среща между кметовете на Петрич и Серес се проведе днес в кабинета на кмета Вельо Илиев. Гостите са на посещение в Петрич по повод на съвместните европейски проекти между двете общини. Те посетиха новоизградената Спортна зала в града, която ще бъде открита в най-скоро време.

Многофункционалната зала е изградена по съвместен трансграничен проект с община Серес. Гръцкият кмет, Петрос Ангелидис бе възхитен от вида на залата и пое ангажимент да присъства на откриването й. Той поздрави своят колега, Вельо Илиев за бързите темпове, с които е построена залата, която ще се ползва от всички петричани. Кметовете на двете побратимени общини посетиха и новата градинка на ЖП гарата, която бе открита преди дни в присъствието на Заместник министъра на регионалното развитие и благоустройството, г-жа Деница Николова.

„Тази градинка се е превърнала в ново и модерно място, което виждам, че се полза от всички жители на града. Поздравявам г-н Вельо Илиев за обособяването на този район от града, в красив оазис. Надявам се и в град Серес да изградим такива места за отдих и прохлада”, каза кметът на Серес Петрос Ангелидис. Кметът на Петрич, Вельо Илиев бе поздравен и от всички, присъстващи родители и малки деца, които искрено се радваха на новата придобивка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене